« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo - Hurrikaani, Pielavesi

13.01.2018 17:00 - 13.01.2018 21:00

 

OTTELUISÄNTÄ:

 

 

 

Suomen cupin välierätappiosta saadaan heti revanssin paikka, kun Hurrikaani saapuu vieraaksi Mestaruusliigassa. Kauden voitot ovat tasan 1-1 kun Sampo Volley haki marraskuussa voiton Loimaalta. Tuplaviikonlopun aloittava ottelu pelataan Pielaveden liikuntahallissa, jonne Hurrikaani tulee pelattuaan jo edellisiltana LEKA:a vastaan. Pielaveden hornankattila ei ole kenellekään helppo paikka pelata ja nähtäväksi jää, pysyykö Matti Oivanen kovissa syötöissään viivan takana, riittääkö Jesse Mäntylällä tilaa hakea puolustuspalloja, onnistuuko serbipassari pyörittämään torjuntamme hajalle, osuuko Ropposen lyönnit ruutuun vai päätykatsomon hurrikaanifaneihin ja säilyttääkö päävalmentaja Rantanen viilipyttymäisyytensä joka tilanteessa. Sampo on valmis laittamaan kaiken peliin voiton eteen, jotta ero sarjataulukossa ei pääsisi kaventumaan.

Joukkueen otteluennakossa Raadik palaa vielä cupin tapahtumiin ja katsoo niiden kautta viikonloppuun luottavaisena ja täynnä voitontahtoa (käännös alla):

Moika kaikkille!

Again the storyteller time has came to me. Yet again I'm writing in English. I just don't want to shock everybody with my Finnish (still bad enough).

Firstly little bit about the last game, suomen cup semi-final. Our opponent was Hurrikaani. Two equal teams. This also showed by the game what we unfortunately lost 2:3. Why did we loose? It just felt like they had little bit better day than us. I haven't done the detailed analysis in my head yet..or maybe it's best I won't write these thoughts here. Anyway, this is history now and we have to forget it! Many thanks to our fans who came to support us and believed in us and also I wanted to apologize that we couldn't play in finals! Kiitos!

But now, now is time for revenge! On Saturday our opponent is going to be again Hurrikaani and what is even better that the game is going to be in our home, in Pielavesi. I believe and hope, that we can find our game again on Saturday and show everybody a beautiful and worthy volleyball game. Even though we have huge loss that Eddy can't play. Truly sorry that it went like that but I hope he will recover fast and will be back soon. We need you, Eddy! We need to stay together and fight together as a one team. Definitely I will look forward to this game! Never give up!

I hope that all the fans are finding the way to hall and support us as usual!

Moi!

Tarinavuoro tuli minulle ja kirjoitan englanniksi koska en halua järkyttää teitä suomen kielen taidoillani.

Aluksi hieman cupin välierästä. Vastassa oli Hurrikaani. Kaksi samantasoista joukkuetta, mikä näkyi myös pelissä jonka hävisimme 2-3. Miksi hävisimme? Minusta tuntuu, että heillä vain oli hieman parempi päivä kuin meillä. Tarkempaa analyysiä en ole tehnyt, tai ehkä on vain parasta, etten kirjoita ajatuksiani tähän. Joka tapauksessa, se on mennyttä ja täytyy unohtaa. Kiitos faneillemme jotka tulivat kannustamaan meitä ja pahoittelut, ettemme päässeet finaaliin.

Mutta nyt on revanssin aika! Lauantaina vastustaja on jälleen Hurrikaani ja mikä parasta, peli on kotikentällämme Pielavedellä. Minä uskon ja toivon, että löydämme jälleen oman pelimme ja esitämme hyvää ja tasokasta lentopalloa. Vaikkakin on iso menetys, ellei Eddy voi pelata. Todella harmillinen tilanne mutta toivon, että hän kuntoutuu nopeasti ja palaa kentälle. Me tarvitaan sinua Eddy! Me taistellaan yhtenäisenä joukkueena ja lähdetään luottavaisena tulevaan otteluun. Ikinä ei annneta periksi!

Toivottavasti halli täyttyy jälleen faneista ja kannustuksesta kuten yleensäkin!

Liput ennakkoon zupticketistä

#TUNNEPELI:

Sampo Volley - Hurrikaani-Loimaa
Pielaveden liikuntahalli
Lauantaina 13.1. klo 17:00

-Andrus-