« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sampo - Etta, Pielavesi

24.02.2018 17:00 - 24.02.2018 21:00

OTTELUISÄNTÄ

 

Runkosarja lähenee loppuaan ja sijoituksia haetaan kiivaasti tulevia pudotuspelejä varten. Neljän parhaan kärki on käytännössä selvillä, mutta järjestys Valepan takana on pienestä kiinni ja kärkijoukkueilla on vielä useampia keskinäisiä otteluita jäljellä.

Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään lauantaina Pielaveden liikuntahallissa, kun pisteen verran edellä oleva Sampo Volley saa vieraakseen yhden ottelun vähemmän pelanneen Ettan. Molemmilla joukkueilla on kerättynä 19 voittoa ja kaksi aiempaa kohtaamista tällä kaudella ovat molemmat päättyneet Ettan voitonjuhliin, Oulussa lukemin 3-1 ja Iisalmen maakuntaottelussa 2-3. Herkulliset lähtökohdat siis lauantaille!

Ettasta täytyy nostaa muutama kaveri esille: Hakkuri Joonas Jokela kantaa isoa hyökkäysvastuuta illasta toiseen. Häntä säestää pomppuihme Pennanen ja usein jopa ratkaisijaksi noussut Jiri Hänninen. Savolainen hymypoika Markus Väisänen pitää vastustajien keskitorjujat hereillä ja on käsineen ikävän usein myös laitahyökkääjien edessä. Toinen hymypoika löytyy viime ajat liberon tontilla pelanneesta Anssi Hakalasta, jonka sormikosketus tiettävästi pyörii vieläkin valmennuskeskusten VHS-nauhureissa opetusvideona. Porukkaa valmentaa entinen liberolegenda Olli Kuoksa, joka ei varsinaisesti hymypoika-titteliä ansaitse mutta luonnetta ja tunnetta häneltä löytyy vaikka joukkueelle jakaa.

Sampo Volleyn peli on ollut vahvaa koko alkuvuoden. Herreran poissaolosta huolimatta joukkue on venynyt voittoihin ja vaihtopenkiltä on löytynyt apua myös tilapäisempiin notkahduksiin. Edellisessä ottelussa polveaan loukanneen Ville Heiskasen pelikunto ei vielä perjantaiaamuna ole tiedossa, eikä myöskään Herreran, vaikka Eddyn kuntoutuminen onkin edennyt hyvin. Hakkuri-yleispelaaja Leikas on paikannut poissaoloja mallikkaasti. Välihomminaan Leikas kirjoitti myös omat terveisensä lauantain kamppailua odottavalle yleisölle:

"Kun meno muuttuu kovaks niin kovat panee menoks."

Runkosarja lähenee loppuaan ja pelit senkuin kovenevat. Lauantaina Pielaveden lentopallopyhättöön saapuu sarjan kolmonen Etta testaamaan kotijoukkueen kovan kevätvireen.

Kotijoukkue Sampo on ollut oivassa vireessä ja napsinut siinä samalla mukavan määrän pisteitä, jotka oikeuttavat tällä hetkellä sarjataulukossa kakkospaikkaan. Nyt viikonloppuna on vastassa todella kova tasonmittari. Etta kärkkyy kotijoukkueen tavoin runkosarjan kakkospaikkaa mikä toisi kotiedun pitkälle kevääseen playoffeissa. Joten pelissä on todellakin panosta kun kyseessä on ns. 6 pisteen ottelu. Ottelu käy samalla hyvänä lämmittelynä jo nurkan takana kolkutteleviin pleijareihin.

Normaalisti pelaajat taistelevat kentällä mutta tässä ottelussa on myös penkkien päissä kaksi todella mielenkiintoista valmentajavelhoa räiskyvine persoonineen. Joten taistelua ja tunteiden paloa on myös nähtävissä penkin päässä tässä ottelussa. Katsotaan kumpi valmentaja saa piiskattua oman joukkueensa kovempaan lentoon ja siinä samalla napattua tärkeät pisteet talteen.

Kaikki paikalle lauantaina kannustamaan Sampo voittoon!

Otteluisäntänä lauantaina toimii Sammon pitkäaikainen pääsponsori Keitele Forest, joka tuo jälleen mukavan määrän omia vieraitaan luomaan tunnelmaa katsomoon. Myös ottelun jälkeen on luvassa "vanhanajan tunnelmaa", sillä jälkipelit joukkuehaastatteluineen käydään monen vuoden tauon jälkeen Hotelli-Ravintola Pankkilassa. Ohjelmassa on mm. arpajaiset ja illalla esiintyy Tommy Huovinen & Paholaiset. Sampo - Etta pelin pääsylipulla ja Sammon kausikortilla ilmainen sisäänpääsy myös illanviettoon.

Liput ennakkoon zupticketistä

#TUNNEPELI:

Sampo Volley - Etta
Lauantaina 24.2. klo 17
Pielaveden liikuntahalli

-Elli-