« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sampo ja PM International AG yhteistyössä

Sekä harraste- että huippu-urheilijoiden ravitsemuksessa FitLine-tuotesarja auttaa sinua huippusuorituksiin päivästä toiseen. Ne eivät takaa vain ravintoaineiden optimaalista saantia vaan myös optimaalisen turvallisuuden. Teemme jatkuvasti jo vuosia jatkunutta tiivistä yhteistyötä eri urheiluseurojen, maajoukkueiden ja huippu-urheilijoiden kanssa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Saksan ja Itävallan hiihtoliitot DSV ja OSV, Saksan jääkiekkoliitto (DEB), Saksan Pyöräilyliitto (BDR) ja Saksan Sauvakävely-ja rullaluisteluliitto (DNV). Urheiluelintarvikkeidemme laatu ja esimerkillinen tukemme huippu-urheilulle on johtanut myös siihen, että Itävallan Sport Aid suosittelee tuotteitamme tukemilleen lähes 500 urheilijalle.

PM International on yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä terveyden, hyvinvoinnin ja kauneudenhoitotuotteiden saralla. Tarjoamme markkinoille maailmanlaajuisesti ravintolisiä (FitLine) ja kosmetiikkaa (BeautyLine). Olemme yli 40 maassa Euroopassa ja muualla maailmassa. Tuotteitamme ei ole saatavilla vähittäiskaupasta, vaan vain Internetin kautta ja jälleenmyyjiemme välityksellä.

FitLine-tuotteiden käyttäjät ovat todenneet:

-Kohonneen suorituskyvyn
-Vahvemman immuunijärjestelmän
-Paremman stressinsietokyvyn
-Nopeamman palautumisen
-Suuremman kestävyyden
-Paremman keskittymiskyvyn

Tieteelliset tutkimukset paljastavat ravinnevajeen olevan korkealla tasolla. Saamme liian vähän vitamiineja ja mineraaleja perusravinnosta (ei tarpeeksi hedelmiä, kasviksia, salaatteja, kokoviljatuotteita).

Sinun ei tarvitse olla urheilija kokeaksesi tuotteiden vaikutukset. Anna itsellesi mahdollisuus, ota vastuu terveydestäsi, käytä tuotteitamme päivittäin ja tee sitten omat johtopäätöksesi. Olemme niin vakuuttuneita tuotteidemme toimivuudesta, että annamme niille 30 pv:n tyytyväisyystakuun.

Käyttämällä tuotteitamme tuet myös suosikkiurheilijaasi ja joukkuettasi.

Lisätietoa ja tilaukset: PM-Internationalin nettikauppa

Edustajat:
Konsta Karvonen 0400-991246
Aila Karvonen 0400-991217
aikonwellness@gmail.com