« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sampo - Tiikerit, Siilinjärvi

08.10.2017 17:00 - 08.10.2017 21:00

 

OTTELUISÄNTÄ

SIILINJÄRVI

 

 

 

Kolmen vieraspelin jälkeen on aika aloittaa liigakausi myös kotisalissa. Vieraaksi Ahmon koululle saapuu Kokkolan Tiikerit, joka lähti tähän kauteen huomattavsti erilaisista lähtökohdista kuin muutamina viime vuosina. Joukkue uudistui ja nuorentui reilusti ja valmennusvastuun otti savolaistenkin hyvin tuntema Tapio Nissi. Jylhän veljekset, Robert Seppänen sekä kapteeni-keskitorjuja Antti Leppälä lienevät pelaajarosterin tutuimmat nimet. Ulkomaalaisvahvistukset Uchenna ja Simon keskiverkolla sekä Wilson hakkurina ovat varmasti myös seuraamisen arvoisia. Libero Niklas Breilin on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt myös maajoukkueessa, joten takakenttäkin Tiikereillä on hyvässä kuosissa.

Tiikerit on pelannut vasta yhden liigaottelun, jossa Etta oli parempi lukemin 3-0. Sampo Volley taas on ehtinyt kiertää jo kolme ottelua, joista kaikista on voitto irronnut ja sarjapisteitäkin yhteensä kahdeksan, eli lähes täysi potti.

Sampo sai pidettyä viime kauden pronssimiehistön hyvin kasassa ja uudetkin pelaajat Leikas, Kössi ja Herrera ovat kaikki paluumuuttajia. Kokenut ja hyvin hitsautunut joukkue onkin vahvuus, joka tulee näkymään kauden aikana merkittävällä tavalla. Pelaajamateriaalia pidetään yhtenä Mestaruusliigan laajimpana ja penkiltä voikin tarvittaessa heittää kentälle kenet hyvänsä. Valmentaja Tolvanen on kierrättänyt pelaajia jo aiemmissa otteluissa ja suurella todennäköisyydellä joukkueen leveyttä mitataan myös sunnuntaina.

Oman lisänsä sunnuntaille tuo vanhojen tuttujen keskinäiset kohtaamiset, onhan Robert Seppänen entinen sampolainen, Herrera siirtyi taannoin Sammosta Tiikereihin ja nyt Tiikereistä Sampoon. Valmentajat Nissi ja Tolvanen ovat kaveruksia jo muinaisen KuPs-Volleyn ajoilta, ja molempien herrojen persoonat antavat varmasti oman mausteensa yleisön iloksi.

Tuttuun tapaan ottelukahviossa on tarjolla monenlaista herkkua sekä nyt uuden uutukaisia fanituotteita. Myös kausikortin ehtii ostaa vielä lipunmyynnistä.

Tervetuloa viihtymään Sampo Volleyn otteluihin kaudella 2017-2018. Fanikamaa päälle ja ääntä halliin, kotiyleisön voimasta ja joukkueen tekemisestä muodostuu yhdessä tämän kauden slogan, TUNNEPELI!