« Maaliskuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sampo - Etta, Iisalmi

28.11.2017 18:30 - 28.11.2017 21:00

 

OTTELUISÄNTÄ

 

 

 

Nyt on totinen paikka, sillä tiistaina Sampo Volleyn vieraaksi Iisalmeen astelee ei enempää eikä vähmepää kuin sarjakärki, eli huippuvireinen ETTA. Iisalmen maakuntapelissä on olosuhteet kunnossa ja pelissä tullaan näkemään päätähuimaavia ulottuvuuksia! Pelissä on erittäin paljon huomiotavia ja kiinnostavia asioita, eli tehdäänpä alkuun pieni muistilista mitä ja ketä olisi syytä seurata!

Hakkurit
Vastakkain on älyttömät hakkuriduot. Ettan ykköshakkuri on reilu parimetrinen Joonas! Reiluudesta ei ole ollut merkkejä kun Jokela on pätkinyt palloa vastustajan kenttään, ja mies löytyykin pistepörssin sijalta 2. Sampon hakkurin paikalta on useimmin löytynyt Eetu Häyrinen. Höyryn räiskyvä ilme kentällä on aiheuttanut monille vastustajille harmaita hiuksia. Sen päälle se että mies pelaa niin kuin mies! Eipä hakkurit vielä tähän lopu! Löytyypä penkiltä molemmille hakkureille myös lupsakka vaihtoehto. Leikas onkin osoittanut olevansa mies eikä merihädässä, kun tämä lähes ikämieshakkuri on päästetty irti. Juttua kertovasta ja naurua kihisevästä Ellistä löytyy myös tiukassa paikassa keskittynyt ja totinen pallontappaja! Ettan penkiltä löytyy Heikki Lehtoniemi. Lehtoniemen vaarallisimmat aseet löytyvät syötöstä ja vasemmasta kädestä.

Valmentajat
Päävalmentajat... nyt on vastakkain sellaiset veljekset että heitä ei tarvitse erityisemmin seurata. Heidät kyllä huomaa. Molemmat päävalmentajat on hengittänyt suomalaisten liikuntasalien ilmaa niin paljon keuhkoihinsa, että voidaan jo puhua lentopallomiehistä henkeen ja vereen! Kakkosvalmentajina on myös entiset liigapelaajat Pekka Seppänen ja Juha Keihäskoski. Pekua kannattaa katsojan pitää silmällä, sillä rauhallinen mutta omien puolia viimeiseen asti pitävä lentopallovelho on kiihtynyt penkiltä välillä huutamaan jopa tuomareille toruvasti: Hei! ja HEI HEI HEI!

Yleispelaajat
Yleispelaajia kentällä on yhtäaikaa niin paljon, että heitä ei sen tarkemmin tarvitse seurata. Mutta jos heistä jotkut otetaan suurennuslasin alle, niin otetaan Enderwin Herrera ja Eetu Pennanen. Eddy on liigassa jo kaikilla mittareilla kokenut kehäkettu ja miehen kikkapussista löytyykin monet temput terävät. Eddy on parhaimmillaan tukalassa tilanteessa. Vastustajan hyökätessä tyhjiltä on todennäköistä että pallo sirmahtaa Eddyn pehmeiden käsien kautta Petteri Penttisen tai kissan pehmeän Aleksi Kössin hyppysiin. Jos passin pelissä Eddylle joutuu heittää joku muu kuin keskitorjuja tai passari, ja passin laatu on vähän heikko, ei Eddyllä mene sormi suuhun, vaan aina on merkki päällä. Eetu Pennanen on aina vaarallinen. Pennanen onkin ollut kovassa treenissä kun miestä on treenattu maajoukkueessa ja Olli Kuoksan toimesta ympäri vuoden. Pennasen vahvuus on sama kuin Eddyn: monipuolisuus. Hyökkäysskaala on leveä ja hiha on kunnossa. Pennasen terävyys tehostuu Iisalmen kovahkolla lattialla.

Muuta:
Katsojan on syytä olla hereillä myös aikalisillä, sillä niidenkin aikana sattuu ja tapahtuu. Elli Leikas kutsuukin teknistä aikalisää vaihtopelaajien tähtihetkeksi jolloin kuusikon miesten on syytä olla viemättä huomiota.

Kauden ensimmäinen maakuntapeli on monipuolinen tapaus Iisalmessa. Tuttuun tapaan on itse ottelun lisäksi yleisön viihdykkeeksi tarjolla paljon muutakin. Sampoa saapuu kannustamaan kaupungin oma urheiluylpeys, Iisalmen Peli-Karhut. Otteluisäntä Olvi maistattaa uutuusjuomiaan ja tauoilla haastatellaan vieraita. Muutama onnekas on voittanut myös VIP-liput Sampo Volleyn facebookista.

Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset. Sampo kärsi aiemmin syksyllä tappion Ettan kotikentällä Oulussa ja hakee siitä nyt revanssia. Viimeisimmässä ottelussaan Sampo Volley kukisti rakkaan naapurin LEKA:n, kun taas Etta joutui omassa pohjoisen derbyssään taipumaan Team Lakkapäälle viisieräisessä matsissa. Etta on siis sarjataulukon piikkipaikalla ja Sampo hyvissä takaa-ajoasemissa, tasaisessa keskikastissa.

#TUNNEPELI:

Sampo Volley - Etta
Iisalmen liikuntahalli
Tiistai 28.11. klo 18:30

-Panu-