« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Korso kellistyi kevyesti

01.02.2015 00:00

 

Sunnuntaiseen kamppailuun lähtiessä suurin jännitysmomentti oli siinä, onko edellisen illan tunnelataus saatu purettua ja valmistautuminen onnistunut. Varsin nopeasti Sampo näytti, että homma on hallinnassa ja otti jopa helpohkosti suoran 3-0 voiton vantaalaisista.

Siilinjärvelle ei saatu tällä kertaa aivan yleisöryntäystä aikaan, mutta mukavat 575 katsojaa oli kuitenkin kerääntynyt lehtereille. Sampo aloitti ottelun samalla kuusikolla mikä edellisiltana osoittautui toimivaksi, eli toisena yleispelaajana oli Robert Seppänen.

Avauserässä Sampo otti ohjat käsiinsä ja hallitsi erän alkupuoliskoa maltillisella pelaamisella. Teknisen jälkeen Korsolaiset kirivät rinnalle ja hetkellisesti ohikin, mutta 18-16 pidetyn aikalisän jälkeen isännät menivät menojaan erävoittoon 25-18.

Toinen erä toisti ensimmäisen kaavaa, tasaista peliä vuorovedoin, mutta lopussa ero repeää. Tällä kertaa syöttöviivan takana mellasti Aku Kaatrasalo, joka saikin päättää erän ässäsyötöllä lukemiin 25-17.

Kolmannessa erässä enää lähinnä pelailtiin, sen verran selkeä oli tasoero. Korson valmentaja Petri Sainio pyöritti kyllä vaihtorulettia viimeiseen asti aktiivisesti kuten läpi koko ottelun, mutta lääkettä sieltä ei tällä kertaa löytynyt, vaan Sampo kuittasi erän lukemilla 25-20.

Kolmas peräkkäinen voitto nosti Sammon sarjataulukossa ohi Rantaperkiön iskun ja kasvatti eron pudotuspeliviivan alla olevaan vierasjoukkueeseen nyt seitsemään pisteeseen. Sainio myönsi olevansa sen verran realisti, ettei usko joukkueiden enää tällä kaudella kohtaavan: -Tämänpäiväisen perusteella en siihen usko. Meillä rakennetaan nyt kuitenkin jo tulevaisuuden joukkuetta ja näistä nuorista miehistä kuullaan vielä, kertoi Sainio.

Itse pelistä Korson valmentaja veisteli näin: -Herreran ei pitäisi antaa koskea palloon ollenkaan, näkyy olevan aina piste. Hän, ja passari Krause pelasivat aivan jäätävän pelin, varsinkin jatkopalloissa. Ensimmäisen ja toisenkin erän alussa oltiin hyvin mukana ja päästiin jopa vähän viemäänkin Sampoa, mutta sitten tuli aina se Herreran poika ja meidän päät alkoi painua. Ensimmäisessä erässä Sammon vastaanotto oli vain 29% mutta meille silti vain kaksi torjuntaa.

Jukka Tuovinen oli pelin jälkeen tyytyväinen paitsi voittoon, niin myös tapaan millä se tuli:

-Pelin tasapaino oli hyvä. Hyvä hyppyleija oikeastaan ratkaisi pelin noin helpoksi meille, kun kokeiltiin vähän Korson vastaanottoa ja löydettiin sieltä hyviä pisteputkia. Hyvä viikonloppu kaikkiaan, kun saatiin täydet kuusi sarjapistettä. Hienoa on nähdä, että nyt se peli alkaa loksahdella kohdalleen niiltä osin, mitä haluan ja pystytään kehittämään peliämme tästä eteenpäin. Kohti keväistä aurinkoa.

Ottelun tilastot

Ottelun highlightsit:

1. Timo Leikas. Illan pistekunkku ja hyvällä tehosuhteella 19/+16 pelannut "Elli" johti kapteenina joukkueen aamutreenin ja sitä kautta valmistautumisen vähintäänkin ansioituneesti. Pari ässäsyöttöä oikeaan paikkaan kruunasi illan.

2. Aleksi Kaatrasalo. Kolmen erän matsissa asteli syöttöruutuun 20 kertaa ja oli sillä tontilla siis tehokkain, vaikka ne ei omassa pistesaldossa (5/+4) näy. Syöttö oli kuitenkin tänään joukkueen paras ase. Pari ässää ja saman verran torjuntoja.

3. Antti Vallin. Korson "Musersky" oli oman joukkueensa selkäranka. Nuori hakkuri omaa suorastaan pelottavan määrän voimaa ja kunhan vuodet hieman koulii, on aineksia mihin vain.

4. Jared Krause. Ei nyt joka pelissä nosteta ykköseksi, mutta maininnan ansaitsee. Passipelin lisäksi vaarallinen hyökkääjä, joka pitää vastapuolen verkkopelaajat varuillaan. Niin varuillaan, että tänään hypättiin jopa takapassarin hyökkäysuhkaan.

5. Rumpali Marke. Suurella sydämellä Korsolainen. Kuka hyvänsä, joka jaksaa kulkea joukkueensa tukena kaikki vieraspelitkin vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen, sarjatasosta riippumatta, ansaitsee kunnioituksen.

 

Tiedotus/KH