« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ville Heiskanen yleispelaajaksi

22.05.2015 00:00

 

Yleispelaajaosastolle on kiinnitetty 1+1 -sopimuksella paluun Mestaruusliigaan tekevä 30-vuotias Ville Heiskanen. Ville on pelannut urallaan useissa liigaseuroissa, viimeisimpänä Muuramen Lentopallossa. Tuolta ajalta hänet muistetaan kovakätisenä pallontappajana joka monet kerrat aiheutti vaikeuksia sammonkin joukkueelle. Aiempina meriitteinä mainittakoon pronssimitali Valepan riveissä kaudella 2007-2008, jolloin hän kehittyikin yhdeksi liigan parhaista yleispelaajista. Listalta löytyy myös nuorten SM-mitaleita, juniorimaaotteluita sekä menestystä myös beachvolleyn puolelta.

Muutaman viime vuoden Ville on perhesyistä pelannut ykkössarjaa Mikkelin Passareissa, ollen viime keväänäkin joukkueineen mukana ykkösen kärkikahinoissa. Pieksämäellä asuvan Heiskasen vaimo Elina on pelannut Pieksämäki Volleyn liigajoukkueessa, mutta pitänee nyt välivuoden miehensä panostaessa taas täysillä lentopalloon. Ville muuttaa kesän aikana Kuopioon liittyen samalla harjoitusvahvuuteen.

Heiskanen kävi jo aiemmin keväällä näytillä Sammon harjoituksissa ja jo muutamassa päivässä onnistui vakuuttamaan valmentaja Jukka Tuovisen:
-Ville on erittäin hyvä täsmähankinta joukkueeseemme. Hän omaa hyvän hiha- ja sormivastaanoton, samoin hyökkäyspeli on monipuolista ja soveltuu hyvin meidän nopeaan passitempoon. Osoitti näytillä ollessaan kuuluvansa edelleen liigaan ykkössarjavuosien jälkeenkin. Kokenut kaveri, joka tuntee liigan kuviot ja pelillisen tason jo entuudestaan.

Ville on itse innoissaan tulevasta kesästä ja liigakaudesta.
-Hyvillä mielin lähden kehittämään itseäni taas eteenpäin. Olen kiitollinen, että Sampo tarjosi tämän mahdollisuuden ja en varmaan moneen muuhun seuraan olisi enää lähtenytkään. Sammosta olen kuitenkin kuullut niin paljon hyvää sekä joukkueena, että organisaationa joten mielelläni hyppään kelkkaan mukaan. Tukeva seura, hyvät olosuhteet ja valmennus olivat suurimmat syyt, pidän todella paljon Tuovisen tavasta tehdä asioita. Henkilökohtaisena tavoitteenani on saada ensin hyvä harjoituskesä alle ja olla sitten auttamassa joukkuetta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Sopimustilanne:

Ville Heiskanen, yp
Mikko Väliaho, kt
Aleksi Kaatrasalo, kt
Timo Tolvanen, lib
Jared Krause, pas
Toni Mäkitupa, pas

Jukka Tuovinen, valmentaja

 

Tiedotus/KH