« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Kovan luokan yleispelaaja Sloveniasta

05.06.2015 00:00

Sampo on kiinnittänyt yleispelaajaksi slovenialaisen Alen Djordjevitsin (29v, 195cm).
Vuoden sopimuksella Sampoon tuleva Alen on edustanut Slovenian maajoukkueessa ja viime vuosina pelannut useissa Euroopan kärkiliigoissa, edelliskaudella Ranskan Narbonnessa.

 

 

Valmentaja Jukka Tuovinen on tarkkaillut miestä ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten ja uudelleen tänä keväänä:
-Lähdin hakemaan hieman erilaista pelaajaa kuin Eddy (Herrera) ja Alen näyttäisi täyttävän ne kriteerit mitä uudelta vahvistuksista odotin. Erittäin kokenut kaveri, ollut vastuullisissa rooleissa kovissa paikoissa. Ulottuvana ja hyvän pelinäkemyksen omaavana hallitsee kaikki yleispelaajan tehtävät kuten haluankin.

 

-Saanen esitellä itseni Sampo-perheelle. Olen pelannut aikaisemmin ammattilaisena viidessä eri maassa: Sloveniassa, Belgiassa, Turkissa, Saudi-Arabiassa ja Ranskassa. Olen naimisissa ja meillä on kaksivuotias poika Svit. Vaimoni Nina on myös ammattiurheilija. Hän on pituushyppääjä, Slovenian mestari ja 2014 Zürichin EM-kisojen finalisti.

En ole koskaan aiemmin ollut Suomessa mutta tiedän, että luonto on todella kaunis ja siellä on paljon järviä. Tiedän tietysti suomalaisen saunan, rakastan sitä! Voin kuvitella, että Suomessa on talviaikaan todella paljon lunta ja siellä on hieman kylmempi kuin Sloveniassa:)

 

 

Pielaveden Sampo on seura jolla on kovat tavoitteet ja se kiinnitti huomioni. Lähes kaikki Suomen parhaat pelaajat pelaavat kotimaassaan ja Mestaruusliiga on todella kovatasoinen. Olen erittäin innostunut ja motivoitunut. Tiedän, että joukkue tulee olemaan uudistunut ja uskon, että se on hyvin rakennettu ja kilpailukykyinen. Henkilökohtainen tavoitteeni on olla paras, mutta velvollisuuteni on tehdä parhaani joukkueen eteen ja antaa paras panokseni joka päivä. Toivotan kaikille Sampon faneille hyvää kesää ja toivon, että saamme kannustusta heiltä ja pelaamme hyvän kauden.