« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Tiikerit jatkoi voittoputkeaan

29.10.2015 00:00

Keskiviikkoilta ei tuonut Kokkolan Tiikereille edes kauden ensimäistä erätappiota, vaan se kuittasi Siilinjärvellä suoran 0-3 (21-25,23-25,19-25) vierasvoiton. Kahdeksansadan hengen yleisö ei saanut nauttia tällä kertaa kummoisesta urheiluviihteestä, sillä kumpikaan joukkue ei ollut parhaassa terässään. Sammolta sivussa oli nilkkansa loukannut Antti Poikela ja Tiikereiden ykkösnyrkistä puuttui Lelu Ojansivu ja Eddy Herrera, eivätkä myöskään Tommi Siirilä tai Steven Kehoe olleet pelivuorossa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat varsin tasaisia mutta erien loppupuolella vieraat puristivat tarvittavan eron edukseen. Molemmissa erissä Sampo tosin auttoi aika tavalla, sillä palloa toimitettiin liian usein helppona vastapuolelle, josta Tiikerit pääsi rakentamaan laadukkaat hyökkäyspaikat hakkurina pelanneelle Antti Ropposelle ja yleispelaajille Sauss ja Seppänen. Myös Yhdysvaltalainen keskimies Overman päätti hyökkäyksiä tehokkaasti.

Kolmannessa erässä pelin luonne hieman muuttui, kun molemmat hieman paransivat pelaamistaan. Sampo vaihtoi hakkuriksi Arsenije Mutapcijan mutta hänestäkään ei ollut suunnan kääntäjäksi. Erä oli lopulta numeroina selkein. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Tiikereiden vikkelä libero Taichiko Koga ja ison siivun vastaanotosta kunnialla hoitanut Ville Heiskanen.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:
- Lähdettiin vähän eri kokoonpanolla ja uusilla jutuilla. Kaksi ensimmäistä erää ei ollut ihan sitä, mihin pystytään, ei tehty perusasioita huolella. Vaikka voitettiin, niin Sampo lahjoitti erät meille. Kolmas erä kyllä ansaittiin ihan omalla tekemisellä. Koga pelasi huikean pelin.

Jukka Tuovinen, Sampo:
- Meidän syketaso ei jostain syystä ollut siellä, missä sen pitäisi vaikka valmistautuminen oli tehty huolella. Toki, odotimme kyllä pelaavamme Lelua ja kumppaneita vastaan. Tiikerit oli meitä valovuoden edellä jatkopallopelaamisessa, ne passattiin tarkasti ja hyökättiin hyvin. Se on ollut Tiikereiden tavaramerkki ja yleensä meidänkin, mutta nyt siinä oli iso ero.

Ottelun tilastot

 

Tiedotus/KH