« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Etta maksoi kalavelat

19.11.2015 00:00

 

 

 

Sampo ja Etta väänsivät tapansa mukaisesti viisi erää Siilinjärvellä. Tällä kertaa Etta kuittasi kuukauden takaisen tappionsa päätöserässä ja tasoitti näin keskinäisten otteluiden voitot kaudella 1-1. Ottelu oli jälleen kerran aaltoilevaa, Sampo vei ensimmäisen tiukan erän taistelemalla nimiinsä 25-23 ja molemmat joukkueet valmentajineen näyttivät nauttivan pelistä.

Toisen erän alussa tuomari päätti rauhoittaa peliä antamalla molemmille valmentajille keltaisen kortin edelliserän lopun tuuletteluista. Pennasen onnistumisen ja Markus Väisäsen syöttöputken turvin Etta karkasi jo 12-6 johtoon. Tämä oli kotijoukkueelle liikaa ja vaikka Djordjevicin vaihto Ville Heiskaseen hieman rauhoitti tilannetta, ei eroa saatu kurotuksi. Erä Ettalle 25-20.

Pitkän tauon jälkeen nähtiin jälleen hyvää lentopalloa molemmilta joukkueita, pitkiä palloralleja ja tasaista vääntämistä jossa molemmilla oli ote pelistä vuorotellen. Erän lopulla Sampo sai paremmin päätettyä hyökkäyksiään ja korjasi erävoiton 25-23.

Neljäs erä oli lähes puhtaasti Eetu Pennasen oma show. Mies oli aivan omissa korkeuksissaan ja käsi kävi vihaisesti. Sampo ei pysynyt tässä kyydissä ollenkaan, vaikka kokeili vaihtaa hakkuriakin. Nopeasti taululle kirjattiin murskalukemat 14-25.

Päätöserän aloittavana hakkurina oli taas Häyrinen. Erää tahkottiin tasaisessa merkeissä vaikka Etta napsi yksittäisiä peräkkäisiä pisteitä sieltä täältä. Arsenije Mutapcija tuli jälleen Eetun tilalle, muttei kyennyt kääntämään erää. Erän lopulla ainoat onnistujat olivat verkon "väärällä" puolella, joten vierailija sai tuulettaa voittoa lukemilla 8-15.

Ottelun valopilkku oli Tuomo Ikosen onnistunut keskipeli. Aiemmin vähemmällä vastuulla ollut mies pelasi koko pelin ja keräsi mukavat 13/+10 tehot.

Parhaina pelaajina palkittiin Antti Poikela ja Eetu Pennanen.

LähiTapiola -pisteet: 1 Dean Bittner, 2 Timo Tolvanen, 3 Eetu Pennanen.

 

Jukka Tuovinen, Sampo:
Peli alkoi meiltä taas, kuten usein ennenkin, hyvin mutta sitten se aaltoilee tosi paljon. Ei ihan kärsivällisesti malteta pelata sitä peliä loppuun, vaan pikkuisen kiire tulee. Pelissä oli joitain valonpilkahduksia, mutta ei vaan kestetty loppuun asti. Etta tuli tosi hyvin ja puolusti sitkeästi, loppua kohti vielä lisäsi tehoja jatkopallojen hyökkäämisessä. Piste saaliina tänä päivänä.

Olli Kuoksa, Etta:
Samat sanat aina sampopelin jälkeen, kaksi samantyyppistä joukkuetta kun pelaa vastakkain niin peli kestää kauan ja se on viihdyttävää. Ehkä pikkuisen monipuolisemmin pystyttiin pelaamaan kuin mitä Sampo, siinä tuli eroa. Toki Poikelan Antti saatiin kiinni nyt paremmin kuin viime pelissä. Erittäin tyytyväinen olen, se on aina maailmanmestaruus kun saadaan vieraissa yksikin piste.

Ottelun statistiikka

Video lehdistötilaisuudesta

 

Tiedotus/KH
Kuvat: Eemeli K.