« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Huippuviihdettä Riennon kanssa

30.01.2016 00:00

 

 

 

Savolais-Karjalainen urheiluviihde ei jättänyt yleisöä kylmäksi tälläkään kertaa, kun Sampo ja Riento iskivät yhteen Pielaveden liikuntahallissa. Yleisöä oli saapunut edellisotteluun verrattuna vaatimattomasti, reilut 400 silmäparia mutta he saivatkin rahoilleen kunnolla vastinetta.

Kaksi ja puoli erää Sampo hallitsi kentän tapahtumia täydellisesti. Vastaanotto oli parantunut viikossa huomattavasti, Jared pääsi pyörittämään peliä paremmin ja koko joukkueesta huomasi, että alkuviikosta on treenattu muutakin kuin pelitaitoja. Riennon passari Penttinen käytti, odotetusti, hakkuriaan Chemosta niin paljon kuin mahdollista ja vaikka hän pelasi erittäin tehokkaasti, oli ote pelistä kotijoukkueella. Kunnes. Sammon johdettua kolmatta erää jo viidellä pisteellä, Riennon kapteeni Savimäki päätti pistää kaiken likoon syöttöruudussa. Mies syötti 23-19 tilanteesta kolmella ässällä ryyditettynä joukkueensa tasoihin 23-23. Perään sattui Mutapcijalla pari peräkkäistä virhettä ja Riento korjasi erävoiton 25-27.

Neljännessä erässä Sampo oli takaa-ajajana alusta saakka. Pelaajien otteissa, kuten myös yleisössä oli havaittavissa lievää tuskastumista Riennon johtaessa 11-15. Tuosta lähti kuitenkin muutos niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Sampo nousi tasoihin ja pian myös ohi tuulettaen lopulta otteluvoittoa 3-1.

Jani Säisä, Pohjois-Karjalan Liiga-Riento:
Kyllähän tästä vielä jännittävä peli saatiin aikaan. Ensimmäinen erä ratkesi oikeastaan siihen Krausen syöttövuoroon, sitä ennen johdettiinkin parilla pisteellä. Toisessa erässä näkyi, että se kalvoi vähän siellä mielessä. Oli aina joku hyväkin pallo, mutta sitten kuitenkin aika rikkonaista peliä. Kolmas erä saatiin Savimäen kovalla tekemisellä käännettyä itsellemme ja neljännessä oli tasaista vääntöä alusta loppuun, se olisi voinut päättyä miten vain. Hakkuri Chemos takoi taas hyvin ja loppua kohden meno vaan yltyi.

Jukka Tuovinen, Sampo:
Kolme erää hallittiin aika selkeästi, Savimäen syöttövuorolla tuli sitten ne pari-kolme ässää ja silloin oli oikeastaan ensimmäinen vaihe kun meidän hyökkäyspelissä tuli ensimmäiset selkeät virheet hyvistä paikoista vaikkei se pallo aivan kuppiin noussutkaan, siinä se kääntyi. Siinä erässä jäi yksi aivan selkeä ässäsyöttökin meiltä pois, Tonin syöttö oli aivan selvästi kentässä mutta näillä nyt on turha spekuloida. Sitten taas kun neljänteen erään tultiin, me oltiin kai 11-15 tappiolla ja siinä muutama pallo kaivettiin aivan seiniä pitkin. Se työ kyllä myös palkittiin, saatiin käännettyä se siinä. Tämä oli ensimmäinen voitto tämän vuoden puolella ja myös paras peli, peli-ilme oli kohdallaan. Tuo pitkä tauko näyttäisi nyt jääneen taakse, aletaan päästä pelirytmistä kiinni. Tästä pitää sunnuntaina jatkaa, tämä oli jo parempaa mutta en minä aivan kaikilta osin tyytyväinenkään ole. Ville ja Dole onnistuivat vastaanotossa tänään, tosin molemmat pystyvät vielä parempaankin. Jared oli tänään myös hyvä, paitsi pelinrakentelussa niin myös syöttöruudussa. Itselle jäi hyvä fiilis siitä hyvästä joukkuepelistä. Toki tässä pelissä oli myös iso panos, viikon päästä lähdetään Janin (Säisä) kanssa Hämeenlinnaan niin kuskikin ratkesi tässä samalla :)

Ottelun tilastot

 

 

Tiedotus/KH