« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Toinen trilleri, sarja tasan.

25.03.2016 00:00

 

 

Pitkäperjantaina aloitettiin ottelu tuntia aiemmin kuin normaalisti. Tämä siksi, että toivottiin yleisön ehtivän vielä Maaningalle seuraamaan historiallista liigakarsintaa Mahdin ja Korson Vedon välillä. Kuinka ollakaan, Sammon ja Hurrikaanin toinen puolivälieräottelu venyi viisieräiseksi ja Maaningalle ehti vasta toisen erän loppuun.

Sammon peli oli hyvin samankaltainen kuin keskiviikkona Loimaallakin. Jälleen Hurrikaani voitti ensimmäisen erän, Sampo kaksi seuraavaa, Hurrikaani neljännen ja kotijoukkue viidennen. Hurrikaani aloitti vahvasti ja hallitsi avauserää alusta loppuun. Sammolla oli pari paikkaa tulla iholle mutta niitä ei saatu hyödynnettyä. Vahva lataus näkyi alusta alkaen pelaajissa eikä parranpärinöiltäkään vältytty, päätuomari Niskanen oli kuitenkin jämäkkänä ja piti sen linjan läpi ottelun.

Toinen erä eteni loppumetreille saakka kotijoukkueen hallinnassa mutta aivan viime palloilla alettiin reilussa johdossa odotella erän päättymistä. Tämä meinasi kostautua, sillä Hurrikaani hivuttautui jo tuntumaan. Tuovinen piti molemmat aikalisänsä kolmen viimeisen pallon aikana ennen erän katkeamista 25-22.

Kolmas oli muutoin edellisen toisinto, mutta vieläkin tiukempi loppuratkaisu. Sampo johti neljällä pisteellä Hurrikaanin kirin alkaessa, jälleen molemmat aikalisät nopeaan tahtiin mutta vierasjoukkue ei suostunut myymään nahkaansa. Erä ratkesi lopulta vasta jatkopalloilla 27-25.

Neloserään Hurrikaani sai hyvän lähdön ja vei peliä sen turvin. Muutaman kerran Sampo taas kiipesi iskuetäisyydelle mutta erän puolivälissä Owensin kaksi peräkkäistä ässäsyöttöä venytti eroa uudelleen. Erä Hurrikaanille 20-25.

Päätöserään alkuun Sampo nappasi pari pistettä, joilla sai pidettyä hyökkäysedun itsellään. Eroa oli alkuun 1-2 pistettä ja vaikka se siitään hieman vielä venyikin, taisteli loimaalaiset itsensä vielä tasoihin 14-14. Ottelu katkesi lopulta Djordjevicin hyökkäyksellä 17-15.

Parhaina pelaajina palkittiin vieraiden Luke Smith (21/+16) ja kotijoukkueelta passari Jared Krause. Illan tehokkain pelaaja oli Alen Djordjevic (29/+16).

Sarja jatkuu sunnuntaina Loimaalla, jolloin joukkue toivoo runsasta fanijoukkoa tarvittavan vierasvoiton saamiseksi. Fanibussiin ilmoittautuminen on käynnissä lauantai-iltapäivään asti. Bussin reitti kiertää myös Siilinjärven ja Kuopion kautta. Välieräpaikka on varmuudella katkolla maanantaina Siilinjärvellä, kun jommalla kummalla joukkueella on kaksi voittoa alla.

Lauri Rantanen, Hurrikaani-Loimaa:
Tolppa sisään, tolppa ulos niinkuin Loimaallakin. Parissa erässä tultiin vähän niinkuin haudan takaa tappelemaan erävoitosta mutta ei saatu niitä aivan loppuun asti. Tilastojen valossa oltiin monella osa-alueella jopa vähän edelläkin mutta puolustusten määrässä jäätiin jälkeen, siinä kai se ero tuli.

Jukka Tuovinen, Sampo:
Samankaltainen peli kuin Loimaalla, numeroittenkin valossa. Tänä päivänä puolustettiin paremmin, siinä oli aika selkeä ratkaisu ja sitä kautta hyökkäyspisteitäkin myös enemmän. 150 palloa pyörähti tänään tuolla hyökkäyspäässä, se on aika paljon. Hyvä joukkue-esitys tänään, saatiin pidettyä tekemisen meininki kaikkien kohdalla korkealla tasolla. Tämä on pudotuspeliä ja sunnuntaina jatketaan.

 

Ottelun tilastot

Kuvagalleria Teemu Hassinen

Kuvagalleria Jari Turunen

Hurrikaanin juttu

 

Tiedotus/KH