« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Kesäloma alkoi jälleen liian pian.

29.03.2016 00:00

 

 

Sampo sai tunnustaa Hurrikaanin paremmakseen, kun puolivälieräsarja katkesi Siilinjärvellä vieraiden 1-3 voittoon. Sampo aloitti ottelun hyvin ja näytti palautuneen edellisen päivän rasituksesta hyvin.

Avauserän puolivälissä Toni Mäkitupa kävi syöttämässä putken, joka toi tasaiseen erään riittävän eron kantamaan erän loppuun asti. Peli-ilme oli hyvä ja 784 hengen yleisö sai nauttia kahden taistelevan joukkueen tasokkaasta kamppailusta.

Toisessa erässä vierasjoukkue otti alkuun muutaman pisteen etumatkan. Matti Oivasen kaksi peräkkäistä terävää hyökkäystä saman pallon aikana puolustettiin peliin ja Ville Heiskanen tasoitti tilanteen 10-10. Heti perään Hurrikaani otti taas muutaman pisteen ja Tuovinen vaihtoi kentälle Antti Poikelan, joka kavensi tilannetta, mutta eroa ei saatu kiinni. Sampo nousi vielä 19-23 ja 22-24 tilanteista tasoihin mutta edelle ei päästy, vaan loimaalaiset veivät erän 25-27.

Kolmas erä oli näennäisen tasainen molempien taistellessa tosissaan ja nähtiin pitkiä palloralleja. Ryan Owensin syöttöputkella Hurrikaani eteni johtoon 10-16, josta puolestaan Poikelan syötöt kavensivat tilanteen parin pinnan päähän. Sammon Hyökkäyspeli alkoi pikkuhiljaa murentua ja viimeisissä pallossa hermostuneisuus aiheutti monia tyhmiä virheitä, kuten erän päättänyt, pelaajien keskelle pudonnut puolustuspallo 21-25.

Jesse Mäntylä ottaa tonttia.

 

Neljännen erän alku näytti vielä siltä, että sisukkaaksi tiedetty Sampo venyttää tämänkin ottelun viidenteen erään. Sampo johti jo 5-1, josta Hurrikaanin kiri alkoi. Joukkueen ilopillerinä esiintynyt Kosti Shumov sai jälleen syötöillään vastaanottoa rikki ja erä tasoittui 8-8. Sampo ei saanut enää hyökkäyspeliään kulkemaan vaan palloja roiskittiin vähän minne sattuu ja ns. toimituspallot jakeli Hurrikaanin "kakkospassari" Jesse Mäntylä kohtuullisen tarkasti hyökkääjille. Sampo vaihtoi vielä hakkuriksi pudotuspeleissä kokeilemattoman Mutapcijan mutta laihoin tuloksin. Erä Hurrikaanille 15-25, ottelu 1-3 ja koko ottelusarja 3-1.

Hurrikaanin fanijoukko oli monella tapaa äänekäs.

 

Parhaina pelaajina palkittiin ottelussa armottomasti raatanut ja läpi kauden joukkuettaan pystyssä pitänyt Timo Tolvanen, sekä ison vastuun Hurrikaanilta kantanut Luke Smith.

Ville Heiskanen oli koko kevään tärkeimpiä pelaajia, vaikkei rooli ollut näyttävin.

 

Lauri Rantanen, Hurrikaani-Loimaa:
Vaikka eka erä hävittiin, niin aloitettiin kuitenkin hyvin. Omalla syötöllä päästiin usein jatkopallotilanteeseen mutta niitä ei saatu hyödynnettyä. Ei ollut kaikkein vapautuneen Hurrikaani tänään kentällä, mutta laajemman materiaalin turvin tässä sarjassa pärjättiin.

Jukka Tuovinen, Sampo:
Tyhjä olo on tässä vaiheessa. Tultiin hyvin peliin, toinenkin erä kiikun kaakun. Sitten alkoi nuo hyökkäyspään ongelmat kolmannen erän lopussa ja neljännessä se repesi täysin. Ylpeä olen pojista, kyllä me kaikki jätettiin tuonne saliin ja tehtiin tästä kova sarja. Ei vaan riittänyt tuon enempään tällä kertaa.

Valmentajien kommentit (video)

Ottelun tilastot

Ottelun kuvat

Hurrikaanin juttu

 

Tiedotus/KH

Kuvat: Teemu Hassinen