« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siltala mukaan toimintaan, Häyriselle jatkosopimus

13.05.2016 00:00

 

 

 

 


Tällä triolla löytyy kokemusta ja näkemystä.

 

Pitkäaikainen maajoukkuekapteeni Antti Siltala on kevään aikana liittynyt mukaan Sammon tekijätiimiin. Vieremällä syntynyt Siltala osallistuu aktiivisesti ensi kauden joukkueen kokoamiseen, yhteistyökumppanuuksien solmimiseen ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tulossa on myös huomattava hanke, joka tähtää junioritoiminnan kehittämiseen koko maakunnan alueella ja tässä Antilla on iso rooli.

-Olen aina ollut maaseudun poika ja sen myötä haluan olla mukana kehittämässä lentopalloa kokonaisvaltaisesti maakunnassa. Arvostan suuresti Sampoa ja sen arvomaailmaa, siksi olen aina halunnut myös palata jossakin vaiheessa takaisin Sampoon, Antti taustoittaa.

Siltala haluaa olla kehittämässä liigajoukkueen toimintaa, organisaation kasvattamista ammattimaiseen suuntaan ja myös itse ottelutapahtumia tullaan kehittämään. Sampo pelaa jatkossakin Pielavedellä ja Siilinjärvellä, sekä myös harjoittelee molemmilla paikkakunnilla.

-Lupasin jo vuosia sitten, että kun pelaan Suomessa, niin pelaan Sammossa. Tällä hetkellä pelaamisesta on vielä aikaista puhua, mutta mahdollisesti saatan pitää leijonapaitaa jo ensi kaudella. Haluan kuitenkin katsoa, millaisia tarjouksia ulkomailta tulee ja sen suhteen ratkaisujen aika on joskus syksyllä.

Seurajohdon yhtenä keskeisimpänä tavoitteena on toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen koko maakunnan alueella. Sampo pelaa jatkossakin 1-2 maakuntaottelua kaudessaan ja on sitäkin kautta tukena ja esikuvana paikalliselle juniorityölle. Toiminnan kehittämiseen kuuluu myös olosuhteiden parantaminen, yhteisöllisyyden kasvattaminen ja aiempaakin tiiviimpi yhteistyö yrityselämän kanssa. Tähän kaikkeen Siltalan pitkä ja monipuolinen kokemus ja alueelliset sekä kansainväliset kontaktit tuovat arvokkaan lisän. Tarkoitus on edetä määrätietoisesti mutta maltillisesti yhä suuremmaksi vaikuttajaksi savon alueella ja jossakin vaiheessa tietysti myös palauttaa Sampo mitalikantaan. Menestyvän junioritoiminnan ja alueella menestyvän liigajoukkueen yhteys on ilmiselvä, tästä kertoo myös Sammon tekemä hedelmällinen yhteistyö toisten junioriseurojen kanssa ja vastaavasti myös Sammon oman junioritoiminnan vetovoima.

 

EETU HÄYRINEN JATKAA KAKSI SEURAAVAA VUOTTA


Eetun räväkästä peli-ilmeestä saadaan nauttia jatkossakin.

Viime kaudella isoin harppauksin kehittynyt Eetu Häyrinen jatkaa Sammon hakkurina seuraavat kaksi vuotta. 24-vuotias Häyrinen ottanee ykköshakkurin paikan, nuoren kaverin potentiaali lupaa odottaa lopullista läpimurtoa maan hakkurieliittiin aivan lähivuosina.

-Innolla olen jatkamassa. Sen verran on jäänyt aiemmilta vuosilta hampaankoloon, että sitä lähtee mielellään parantamaan, yhdessä muuun joukkueen kanssa. Ihan iskukykyinen porukka näyttäisi olevan tulossa ja tietysti Siltalalan mukanaolo on meille hyvä asia, pelasipa hän tai ei.

Pelaajaneuvottelut ovat hyvällä mallilla usean muunkin pelaajan kanssa. Tuovinen, Perälä ja Siltala ovat kartoittaneet erilaisia vaihtoehtoja sekä kotimaasta, että ulkomailta ja tällä hetkellä neuvottelut ovat pisimmällä muutaman kotimaisen pelaajan kanssa. Häyrisen lisäksi on sovittuna yksi pelaajasopimus, joten lähiaikoina tullaan julkistamaan useampia pelaajia. Tavoitteena on saada joukkue kasaan hyvissä ajoin, jotta yhteisharjoittelua ehditään tehdä riittävästi ennen kauden alkua. Ulkomaalaispelaajien määrä joukkueessa tullee olemaan nollasta kahteen.

 

Tiedotus/KH