« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kaatarasalo ja Andrus Raadik Sampoon

01.07.2016 00:00

 

 

 

Sammon liigajoukkueen kokoaminen alkaa olla loppusuoralla, kun viimeisimpänä sopimuksen tekivät keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo ja virolainen yleispelaaja Andrus Raadik.

Raadik siirtyy Sampoon Pärnu VK:n joukkueesta, jossa hän on pelannut koko ammattilaisuransa. Viimeiset kaksi vuotta hänelle on tarjoillut passeja Martti Keel, jonka kanssa he saapuvat Suomeen heinäkuun lopulla. 29-vuotias ja 197 cm pitkä Raadik on saavuttanut urallaan useita Eestin mestaruuksia ja cupvoittoja, Baltian liigan mestaruuden ja lisäksi himmeämpiä mitaleita. Maajoukkueesta olisi löytynyt paikka tällekin kesälle, mutta Andrus halusi vetää henkeä ja keskittyä levänneenä seurajoukkueeseen. Vastaanottoa suurimpana vahvuutenaan pitävä mies toivoo ensi kaudelta paljon peliaikaa ja haluaa edustaa joukkuettaan menestyksekkäästi. Andrusin sopimus on yksivuotinen. Perheeseen kuuluu kihlattu avovaimo Marta ja kissa Mitco.

 

Keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo on ollut tällä viikolla jo mukana joukkueen harjoituksissa. Aleksi halusi harkita rauhassa muita sopimustarjouksia mutta päätyi lopulta jatkamaan Sammossa 1+1 vuoden sopimuksella: -Olen viihtynyt täällä hyvin, pari vuotta takana ja tuntuu kuin kotiin tulisi. Mukavaa, että nyt on taas selvät sävelet tulevaisuuden suhteen. Saan vietyä opiskeluja eteenpäin täällä ja pelata tutussa porukassa ja hyvässä valmennuksessa. Sammolla oli tarjota hyvä kokonaispaketti ja se oli paras vaihtoehto minulle. Mukavaa olisi päästä Sammon kanssa mitalipeleihin. Petterin kanssa on hyvä pelata taas yhdessä, treeneissä sujui jo kuin ennen vanhaan. Muutenkin siellä salilla oli hyvä fiilinki ja hommia tehdään hyvällä asenteella.

-Jerekin voi nyt keskittyä muuhun joukkueeseen kun ei Dole ole enää räksyttämässä, Aleksi nauraa ja lähettää terveisiä entiselle pelikaverilleen.

 

Valmentaja Tuovinen pitää molempia miehiä tärkeinä palasina ensi kauden joukkueessa: -Aleksin jatkosopimus oli minulla toivelistan kärjessä, hyvä kun sellainen nyt syntyi. Akun ura meillä on ollut nousujohteinen, ensimmäinen kausi oli olkapäävamman takia vain puolikas mutta viime kaudella mentiin eteenpäin ja uskon, että tuleva kausi on tähänastisista paras. Aleksilta löytyy kokemusta ja hän tuo mukanaan myös vaatimustasoa joukkueelle, olihan hän viime kaudella kapteeni. Olemassa olevien hyvän syötön ja hyökkäyksen lisäksi ensi kaudella lähdetään tuomaan torjuntapeliin uusia säveliä ja nostamaan tehoja sillä puolella, aineksia kyllä on.

-Raadik puolestaan kiinnitti huomioni, kun katselin filmejä Martti Keelistä. Varma ja kova hyökkääjä jolla on myös tervävä hypäri ja erittäin hyvä sormivastaanotto. Taistelijaluonne viimeisen päälle, sellaista asennetta minä joukkueelta vaadinkin. Myös hän on toiminut on joukkueessaan kapteenina. Miehestä kuultiin paljon hyvää sekä Martilta, että muilta hänet tuntevilta. Martin sopimuksen jälkeen otettiin yhteyttä ja sitten asiat etenivätkin nopeasti, Andrusilla oli halu tulla Mestaruusliigaan ja meille joten sopimukseen päästiin helposti.

 

Tiedotus/KH