« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo haastoi myös Valepan

08.03.2017 00:00

 

Superviikko jatkui Siilinjärven tiistai-illassa ottelulla Valepaa vastaan. Sampo Volley pysyi kolme erää hyvin cupmestarin kyydissä mutta kuten valmentaja Tuovinen sanoi, joskus pienetkin marginaalit ovat lopulta aika isot. Avauserä olisi ollut otettavissa, Sammolla oli parikin eräpalloa mutta punapaidat käänsivät erän itselleen 25-27. Toinen erä oli myöskin tiukka ja meni myös kahden pisteen erolla 23-25, Sammon selvitettyä kolme eräpalloa. Kolmannessa erässä hyökkäys rullasi molemilla tasaisesti. Erän puolivälissä Valepa joutui vaihtamaan Kunnarin tilalle Chourion ja Olli katsoikin loppupelin sivusta. Erän vei Sampo jopa selkeästi 25-21 mutta neloserään ei enää paukut riittäneet ja Valepa vei siitä itselleen kolmannen erävoiton 17-25.

Valepan Urpo Sivula (26/+17) oli totutun vahva hyökkäyspäässä ja otteluisäntä Yara palkitsikin hänet parhaana pelaajana. Kotijoukkueen Raadik (23/+14) kantoi jälleen suuren vastuun vastaanotossa mutta teki silti myös lähes yhtä kovat lukemat kuin Sivula. Kuvaavaa oli, että vaikka Valepa joutui penkittämään Kunnarin kolmoserässä, löytyi kentälle silti kutakuinkin yhtä vahva kuusikko.

Sami Kurttila, Valepa:
-Tyytyväinen pitää olla, että Sammolta hakee pisteet Siilinjärveltä. Peli oli aika hyvin kuitenkin näpeissä, syöttöpeli toimi vaikka kaverin vastaanotto oli selvästi meitä parempi tänään. Kolmannessa erässä tuli pieni hämminki ja piti laittaa pelaajia vähän oudoille paikoille. Edellisessä pelissä me kumminkin pelattiin tällä samalla seitsikolla kuin nyt tämä neljäs erä, siinäkin saatiin aika nopeasti palikat kohdalleen ja saatiin peli rullaamaan. Ehjä esitys.

Jukka Tuovinen, Sampo Volley:
-Tappio tietysti aina harmittaa. Tänään kolme erää pelattiin voitosta, neljännessä meidän vastaanotto lähti rakoilemaan ja Valepan vastaanotto vain petraantui Ollin poismenon jälkeen, Mäkinen nosti hyvin syötöt ylös. Torjuntapelaamisessa me jäätiin tänään eniten jälkeen, Valepa on ulottuva hyvä porukka. Hyvällä tiellä ollaan kuitenkin, en sanoisi että me pelattiin huonosti mutta vastustaja pelasi vaan paremmin.

Ottelun tilastot

Ottelun kuvagalleria

Lehdistötilaisuuden video

 

Tiedotus/KH