« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Riento vastaantulija maakuntaottelussa

16.03.2017 00:00

 

Keskiviikkoinen maakuntaottelu Iisalmessa ei noussut suurien klassikoiden joukkoon. Pelistä näkyi väistämättä joukkueiden sijoitusten ero sekä se, ettei pelillä ollut sijoituksiin merkitystä. Tapahtumana ilta oli kuitenkin onnistunut, otteluisäntä Ponsse oli näyttävästi esillä areenalla, aina rajamiesten lippuja myöten. Myös pallo- ja luuttutyttöinä toimineet Iisalmen Visan D-tytöt olivat sonnustautuneet Ponssen paitoihin. Paikalla oli myös Olvin edustaja maistattamassa uusinta Kane'sia joka olikin testiryhmän mielestä oikein raikkaan makuista. Runkosarjansa juuri päättänyt Iisalmen Peli-Karhujen mestisjoukkue oli Sammon vieraana ja myös he kehuivat lentopallo-ottelua mukavaksi välipalaksi kiivaan jääkiekkokauden keskellä.

Sampo Volley pehmitti joensuulaisvieraat puolessatoista tunnissa erin 3-0 (25-17, 25-19, 25-23). Sammon tunnetuista ykkösnimistä Raadik teki jälleen komeat 25/+19 ja käsivammastaan kuntoutunut Väliaho 14/+12. Hakkuri Häyrisellä oli tällä kertaa vaisumpi ilta tehojen painuessa pakkaselle 3/-6.

Riento oli saanut takaisin vahvuuteen Savimäen, joka oli edellisottelusta maanantaina poissa. Hän oli myös joukkueensa paras lukemin 12/+6.

Sampo Volley näytti kaapin paikan heti avauserässä ottaen vahvan syötön avustuksella johdon 4-1 ja 9-5. Mainion illan pelannut Mikko Väliaho päätti erän kahdella peräkkäisellä ässäsyötöllä. Toinen erä jatkoi siitä mihin edellinen jäi ja myös tämä erä päättyi Väliahon kädestä, tosin vasta kolmannella eräpallolla. Kolmanteen erään molemmat joukkueet tekivät pieniä muutoksia. Edelliserän lopulla kentälle tullut Kasper Pennanen sai pelata koko päätöserän ja Riennon valmentaja Jani Säisä puolestaan komensi kentälle Tuomas "tomminveli" Siirilän. Tuomaksen mukaantulo saikin vieraiden vastaanottoon ryhtiä ja päätöserä oli illan tasaisin, Riento kävi tasoissa vielä 23-23. Ottelupallon päätti, kukapa muukaan, kuin Väliaho ja jälleen ässäsyötöllä.

Otteluisäntä Ponsse palkitsi parhaina pelaajina Murangwan ja Penttisen.

Jani Säisä, Riento:
-Kyllähän tämä oli aika lailla syöttöpeli. Kahdessa ensimmäisessä erässä oli peräti 44% ero syöttö-vastaanotossa, se peli oli ratkennut jo siltä osin. Onneksi kolmanteen erään saatiin oma vastaanotto kuosiin, Siirilän Tuomas toi siihen rauhallisuutta. Sitä myötä pelattiin myös tasaisin erä.

Jukka Tuovinen, Sampo Volley:
-Vastaanotto pelasi tänään hyvin mutta oltiin kyllä myös kauttaaltaan hyviä hyökkäyksessä. Vastaanottohyökkäyksessä, puolustuksen jälkeisissä hyökkäyksissä, freeballeissa, kaikessa oltiin teräviä. Oli hyvä kun sain Kassun peluuttaa tuossa reilun erän verran, selkävaivan jälkeen pääsi taas kuvioihin mukaan ja mies on valmis pudotuspeleihin.

Ottelun tilastot

 

Tiedotus/KH