« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Uutisperjantait alkavat loistouutisella!

21.04.2017 00:00

Virolainen yleispelaaja Andrus Raadik jatkaa Sammossa seuraavat kaksi kautta.

Raadik oli yksi suurimpia tekijöitä Sampo Volleyn pronssiin päättyneellä kaudella. Runkosarjan pistepörssin ennätyslukemilla (687) voittanut laituri oli joukkueensa tehokkain myös ratkaisevassa pronssiottelussa. Monipuolisten hyökkäysratkaisujen lisäksi hän oli pelipaikkansa yksi tarkimpia vastaanottajia ja paras torjuja, mitkä tekijät sijoittavat hänet yleispelaajarankingissa Mestaruusliigan parhaaksi. Kolmekymppinen "Radza" omaa myös erittäin korkean työmoraalin, mikä näkyi jokapäiväisessä tekemisessä niin peleissä, kuin harjoituksissakin.

Sammon organisaatio halusi sopia jatkosta jo aikaisessa vaiheessa, koska pistepörssin voittajalle on keväällä kysyntää. Kaksivuotinen sopimus kertoo paitsi molemminpuolisesta luottamuksesta, myös Andruksen työmoraalista ja sitoutumisesta. Kotimaassaan hän on edustanut ainoastaan Pärnua ja Suomessa siis Sampoa. Andrus ja hänen puolisonsa Marta ovat myös viihtyneet Savossa hyvin ja he kokevat olleensa tervetulleita Sampo-perheeseen. Molemmat arvostavat Sampoa sen ainutlaatuisen yhteisöllisyyden vuoksi, mikä näkyy paitsi joukkueen tiiveytenä, myös taustajoukkojen ja talkoolaisten osallistumisena pelaajien ja heidän perheidensä arkeen.

Raadik matkustaa kotimaahansa ensi viikon alussa ja liittyy Sammon vahvuuteen taas elokuussa. Andrus on saanut myös kutsun Viron maajoukkueeseen.

Andrus:
-Ensimmäinen lentopallokauteni muualla kuin Pärnussa oli varsin mielenkiintoinen. Ei ollut vaikeaa tulla tänne ja se on ollut yksi parhaista päätöksistä urallani. Tällä kaudella Suomen cupin hopea ja liigan pronssimitali ovat jotakin, mistä syyskuussa voitiin vain unelmoida. Kun kaikilla on sama tavoite, on yhteisen päämäärän saavuttaminen helpompaa. Myöskin seurajohto ja uskomattomat fanimme ovat tehneet elämäni Suomessa hyvin helpoksi ja olemme tunteneet olomme hyvin kodikkaaksi. Haluan kiittää kaikkia ja toivon, että ensi kaudella voimme jatkaa menetymistä ja voittaa lisää mitaleita.

Andrus Raadik
Yleispelaaja
Ikä: 30
Pituus: 197
SM-pronssi 2017, lukuisia Eestin ja Baltian liigan mitaleita sekä cupvoittoja.
Mestaruusliigan pistepörssin voitto 2017