« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Dole ja Peku Sampo Volleyn valmentajiksi

02.05.2017 00:00

 

Sampo Volleyn päävalmentajaksi tuleville kausille on kiinnitetty Timo Tolvanen.

Timo on tehnyt pitkän pelaajauran Sammossa ja pääsarjatason pelikokemusta häneltä löytyy ennätyksellisen 706 ottelun verran. Peliura päättyi keväällä 2016. Viime kaudella ”Dole” valmensi Puijo Wolleyn naisjoukkuetta ykkössarjassa, nostaen joukkueensa syyskierroksen vaikeuksista aina finaaliin asti. Valmentamisen ohella Tolvanen jatkaa siviilityötänsä Granon avainasiakaspäällikkönä. Valmentajasopimus on 2+1 vuotinen.

Joukkueenjohto vahvistuu myös apuvalmentajalla, kun Tolvanen saa aisaparikseen Pekka Seppäsen. Pekka on myöskin pitkän linjan sampolainen niin pelaajana, kuin nyt myös valmentajana. Seppänen ja Tolvanen pelasivat urallaan pitkään yhdessä ja kaksikko toimi yhdessä jo viime kaudella PuWo:n valmentajina.

Toisena apuvalmentajana jatkaa Sergei Ivanov, joka vastaa myös tilastoinnista. Sergeillä on iso rooli liigajoukkueen lisäksi seuran juniorivalmennuksessa.

Sampo Volleyn organisaatio vahvistuu myös muilta osin. Sampo aloittaa yhteistyön kuopiolaisen Projectico Oy:n kanssa, joka Minna Sutisen johdolla tulee vastaamaan osaltaan organisaation viestinnästä, visuaalisesta ilmeestä sekä sisällöntuotannosta ja osallistuu niiltä osin myös markkinointiin. Energisen Minnan osaaminen on näkynyt menestyksekkäänä yhteistyönä useiden Pohjois-Savon alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Projectico vauhdittaa jatkossa myös Sampo Volleyn toimintaa.

Markkinointiryhmä saa uuden jäsenen Pasi Osalasta. Granolla työskentelevä Pasi keskittyy lähinnä uusien yhteistyökumppaneiden hankkimiseen, sekä kehittämään yhdessä muun taustajoukon kanssa toimintaa dynaamisesti ja pitkäjänteisesti kumppaneiden toiveiden mukaan.

Sammon managerit Antti Siltala ja Timo Perälä ovat siis saaneet koottua tuekseen monipuolisen ryhmän ja lähtökohdat tulevaan kauteen ovat hyvät. Yhteistyö Siilinjärven kanssa jatkuu entiseen tapaan, puolet kotipeleistä pelataan Ahmon koululla ja joukkue myös harjoittelee siellä. Pelaajarunko on hyvällä mallilla jo nykyisten sopimusten myötä ja lisää uutisia on tulossa lähiaikoina. Antti Siltalan kontaktiverkostolla on iso merkitys mahdollisten ulkomaalaisvahvistusten kartoittamisessa.

Pelaajien sopimustilanne 2.5.2017:

Eetu Häyrinen, hakkuri
Aleksi Mutka, libero
Andrus Raadik, yleispelaaja
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja