« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Pennanen ja Väliaho jatkavat

05.05.2017 00:00

 

Keskitorjuja Mikko Väliaho (27v, 196cm) jatkaa Sampo Volleyn vahvuudessa vuoden mittaisella sopimuksella. Väliaho on pelannut urallaan yli 240 liigaottelua ja kaikki Sammon paidassa, tuleva kausi on seitsemäs perättäinen ja siten "Mandi" on joukkueen nestori sampovuosilla mitattuna.

Viime kaudella Mikko sijoittui keskitorjujien kärkiviisikkoon, vaikka kevätpuolella tullut vatsalihaksen revähdys loppukautta hieman haittasikin. Erittäin vaikea leijasyöttö tuotti lukuisten ässien muodossa mukavan lisän joukkueen virkistysrahastoon, sillä OP Nilakan Seutu maksoi jokaisesta ässäsyötöstä 20€ erityispalkkion.

-Mikko Väliaho pelasi Sammon paidassa parhaan kautensa tähän mennessä ja ura on mennyt hyvää tahtia eteenpäin. Mandi on joukkueen hiljainen raataja, jonka parhaat avut ovat torjuntapelissä, sekä murhaavassa hyppyleija-syötössä. Torjuntapeliin voidaan saada pieniä asioita viilaamalla jopa lisää parannusta sille osastolle. Hyökkäyspeli on myös kehityksen kohteena tulevalla kaudella. Mandi on tinkimätön raataja ja uskon, että kehitystä on varmasti luvassa myös tulevalla kaudelle, luonnehtii valmentaja Tolvanen.

Toisen lapsensa syntymää odottava Mikko jakaa kiitosta myös perheelleen:

-Mielenkiinnolla odotan uutta kautta ja minkälaisia uusia juttuja tuore valmennuskaksikko keksii. Vanhoja pelikavereita kun ovat niin yhteinen sävel löytyy varmasti helposti. Hienoa, että ura jatkuu Sammossa ja että perhe, työ, sekä Sampo mahdollistivat sen. Lähdetään kirkastamaan viime kauden pronssia kultaiseksi.

Yleispelaaja Kasper Pennanen (20v, 195cm) teki niin ikään vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Joukkueen nouseviin kykyihin lukeutuva Kassu aloittaa nyt kolmannen vuotensa ja kehityskäyrä on ollut nousujohteinen, mikä näkyy myös lisääntyneenä vastuuna. Pennasen kanssa sopimus syntyikin helposti, tahtotila jatkolle oli molemminpuolinen. Kassu on motivoitunut harjoittelija joka hakeutui oma-aloitteisesti Sammon harjoituksiin jo ennen sopimusneuvottelujakin. Nuori mies lähteekin odottavaisin mielin kohti treenikesää ja tulevaa kautta:

-Hyvillä fiiliksillä jatketaan. Viime kaudella menestyttiin joukkueena hienosti niin on mukava päästä jatkamaan tutussa joukkueessa ja ympäristössä ensi kaudellakin. Sampo on hyvä organisaatio ja ensi kaudelle lähdetään varmasti taas mitalitavoittein. Henkilökohtaisella tasolla tavoitteena on kehittyä ja saada lisää peliaikaa. Uudet valmentajat Dole ja Pekka tuo varmasti uusia juttuja mukanaan joka osa-alueelle.

Dole on Kassun kanssa samoilla linjoilla:

-Kasper Pennanen on myös mennyt eteenpäin Sampo vuosien aikana ja oli mm. kuluneen kauden pronssiotteluissa tärkeässä roolissa kääntämään eriä hyvillä syötöillä ja puolustuksilla. Uskon, että Kassun kehitys on myös menossa nyt eteenpäin ja hänellä on mahdollisuuksia napata yhä enemmän peliaikaa, mikäli asenne ja kehitys jatkuu oikeanlaisena.

Joukkueen kokoaminen on edennyt toivotulla tavalla ja uskomme, että saamme kuulla lisää positiivisia uutisia myös tulevilla viikoilla.

Sopimustilanne:

Eetu Häyrinen, hakkuri
Aleksi Mutka, libero
Andrus Raadik, yleispelaaja
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja
Kasper Pennanen, yleispelaaja
Mikko Väliaho, keskitorjuja