« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Majesteetti jatkaa

02.06.2017 00:00

 

 

 

Sampo Volleyn joukkue sai vahvistusta yleispelaajaosastolle kun Ville Heiskanen jatkaa joukkueessa myös ensi kauden, yksivuotisella sopimuksella.

Maaliskuussa liigan tähdistöönkin valittu Heiskanen oli menneellä kaudella tärkeä osa menestystä. Kokemuksen suomalla varmuudella tämä taituri tasapainottaa joukkuetta ja pystyy rauhallisen varmalla työskentelyllä kannattelemaan joukkuetta tiukassakin paikassa. Pieksämäen ohella Kuopiossa "kortteeraava" Ville pelaa nyt pitkän peliuransa parhaita vuosia ja pystyy myös panostamaan täysillä harjoitteluun ja pelaamiseen. Viime kaudella Ville sijoittui yleispelaajien kärkikymmenikköön ja kehittyi kauden aikana niin lentopalloilijana kuin muissakin joukkueen tekemisissä. Siltä pohjalta onkin uskottavaa, että "majesteetin" itseluottamusta uhkuvat kommentit saavat syksyllä jälleen myös katetta:

-Mukava jatkaa Sampossa! Nyt meillä on kasassa erinomaisesti yhdessä pysynyt ja vain entisestään vahvistunut leijonalauma, joten myös katsojien sopii asettaa rima korkealle. Tarjoamme takuulla laadukasta lentopalloa ja taistelemme jälleen aivan kärkisijoista. Pelireissujen tikkipokerikin muodostui viime kauden aikana niin tärkeäksi tulonlähteeksi, että olisi hulluutta sivuuttaa noin vain se löysä raha jota kolikkopojat minulle suorastaan syytävät. Värisuora sinne, värisuora tänne. Ei se niin vaikeaa ole. Myös johtajaksi asti kivunneen Dolen pitämät leppoisat ja rennot, matalan sykkeen kesätreenit houkuttavat, Ville kertoo ja yrittää samalla pidätellä hymyä sanojensa uskottavuudeksi.

Myös valmentajaa sanat leppoisista treeneistä hymyilyttävät ja perjantai-illalle onkin luvassa fysiikkatestit. Dole ottaa luottavaisin mielin konkarin valmennukseensa ja odottaa Villen olevan iso vastuunkantaja ensi kaudellakin:

-Villen iso rooli jäi ehdottomasti viime kaudesta mieleen, kun Sammon vastaanottopeli oli vahvaa koko kauden ja on hienoa, kun saadaan tuo taikuri pidettyä joukkueessamme! Majesteetti - Heiskanen on erittäin taitava ja monipuolinen yleispelaaja, joka uurastaa illasta toiseen hyvillä tehoilla. Villen kokemuksen tuoma rauhallisuus ja pelinluku tuo tärkeän lisän pelaamiseemme.

Sampo Volleyn tilanne näyttää todella hyvältä, kun näin suuri osa viime kauden joukkueesta jatkaa yhdessä ja koossa on jo yhdeksän pelaajasopimusta. Tusinan tavoitteesta puuttuu siis enää kolme pelaajaa. Haussa on vielä ainakin toinen hakkuri sekä 1-2 yleispelaajaa ja keskimiestä.

Sopimustilanne:

Eetu Häyrinen, hakkuri
Aleksi Mutka, libero
Andrus Raadik, yleispelaaja
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja
Kasper Pennanen, yleispelaaja
Mikko Väliaho, keskitorjuja
Petteri Penttinen, passari
Aleksi Kössi, passari
Ville Heiskanen, yleispelaaja

Timo Tolvanen, päävalmentaja
Pekka Seppänen, apuvalmentaja
Sergei Ivanov, apuvalmentaja, tilastot
Risto Savolainen, fysiikkavalmentaja

 

Tiedotus/KH
Kuvat: Teemu H