« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Panu Pitkäselle vuoden sopimus

22.06.2017 00:00

 

 

 

Keskitorjuja Panu Pitkänen jatkaa Sampo Volleyn riveissä myös ensi kauden vuoden mittaisella sopimuksella. 22-vuotias Pitkänen debytoi liigassa viime vuonna ja meni heti isoilla harppauksilla eteenpäin ja oli myös valmis ottamaan vastuuta tarpeen tullen. Potentiaalia miehestä löytyy ja mahdollisuus on kehittyä jopa aivan maan terävimpään kärkeen. Kesän ajan kotiseudullaan työskentelevä Panu liittyy joukkueeseen heinäkuun lopussa.

Dole pääsee luotsaamaan joukkuetta hyvistä lähtökohdista, kun isoin osa viime kauden joukkueesta jatkaa yhdessä: -Hienoa, että keskariosasto saatiin pidettyä kokonaisuudessaan! Panu osoitti debyytti-kaudella, että rahkeita on pärjätä liigassa. Hyvän harjoittelumotivaation omaavana urheilijana, on mukava päästä viemään Panua eteenpäin. Joukkueen ilmapiirin kannalta Panu sopii kuin hirvelle kiikarit, eli iso merkitys on myös hänen persoonallaan mitä hän tuo joukkueeseen!

Panu itse odottaa Savoon paluuta hyvillä fiiliksillä: -Mielenkiinnolla odotan mitä annettavaa on uudella valmennusporukalla! Olen jo viime kaudelta kuullut hyvää Dolesta ja Pekasta, kun valmensivat Puijo volleyssa. Mukavaa palata myös tuttujen miesten kanssa yksiin ja lähteä yhdessä jatkamaan kasvutarinaa. Tosin, ne Villen puheet löysästä rahasta korttipöydässä on ihan vanhan miehen höpöhöpö juttuja:)

Sopimustilanne:

Eetu Häyrinen, hakkuri
Aleksi Mutka, libero
Andrus Raadik, yleispelaaja
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja
Kasper Pennanen, yleispelaaja
Mikko Väliaho, keskitorjuja
Petteri Penttinen, passari
Aleksi Kössi, passari
Ville Heiskanen, yleispelaaja
Panu Pitkänen, keskitorjuja

Timo Tolvanen, päävalmentaja
Pekka Seppänen, apuvalmentaja
Sergei Ivanov, apuvalmentaja, tilastot
Risto Savolainen, fysiikkavalmentaja

 

Tiedotus/KH
Kuva:Teemu H