« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Hakkurilupaus Sampoon

07.07.2017 00:00

 

Sampo Volleyn joukkue täydentyi toisella hakkurilla. Eetu Häyrisen kaveriksi etsittiin nuorta tulevaisuuden lupausta ja sellaiseksi valikoitui lopulta 32-vuotias Timo Leikas, joka palaa vuoden sopimuksella Sammon paitaan naapuriseura LEKA Volleystä.

Timo "Elli" Leikas pelasi Sammossa useamman vuoden, viimeksi kaudella 2014-2015. Tuttuun seuraan oli helppo palata ja joukkuekaveritkin on entuudestaan tuttuja. Myöskin valmentajalle valinta on mieleinen ja vahvuudet ovat tiedossa:

- Haettiin nuorta hakkuria Häyrisen pariksi.....saatiin Leikas! En tiedä itkeäkö vai nauraa, mutta tyytyväinen olen kun saatiin kokemusta, voimaa ja väriä joukkueeseen. Leikas on iloinen persoona ja antaa hyvän lisän hakkuriosastolle. Iän puolesta "Ellin" parhaat vuodet alkavat olla lähellä. Ikuisen lupauksen on aika alkaa lunastamaan lupauksiaan;) Uskon, että Leikkaasta on meille iso apu, kunhan saadaan mies keskittymään tekemiseen illasta toiseen! Leikkaan vahvuutena voidaan pitää kovaa syöttöä ja fyysistä hyökkäämistä. Vielä kun kokeneeseen mieheen saadaan lisää malttia ja järkeä, niin varmasti Ellin parhaat vuodet on vasta tulossa!

Savolaisena suunsoittajana Leikas kehuu Sampoon palaamista omalla tavallaan:

-Kiva palata tuttujen hunsvottien kanssa samaan joukkueeseen ja elävän legendan valmennukseen! Keski-savo tulee näyttämään parhaat puolensa kun Eetun kanssa muodostetaan varkautelaislähtöinen hakkurikaksikko. Sammosta minulla on lämpimiä muistoja aiemmilta vuosilta eikä Sammon kannattajatkaan eivät ole minua unohtaneet, vaan ovat tulleet aina juttusille kun ollaan nähty peleissä tai muualla.

Pian kaksivuotiaan Aava -tytön isänä Timon arkeen kuuluu toki muutakin kuin lentopallo:

-Kotona ei katsotakaan enää amerikkalaista showpainia, vaan piirrettyjä ja välillä juostaan lapsen perässä. Tytöllä tahtoo välillä olla vauhti sata ja järki nolla. (Hetkinen, tuo kuulosti aivan isältänsä?) Siviilityöt minulla muuttuvat siten, että aloitan Kuopion Fressillä ja pystyn sovittamaan työt hyvin harjoittelun ja pelaamisen kanssa yksiin. Laita siihen vielä, että haluan kehittyä ihmisenä ja urheilijana huippuvalmentajan alaisuudessa :)

Sopimustilanne:

Eetu Häyrinen, hakkuri
Aleksi Mutka, libero
Andrus Raadik, yleispelaaja
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja
Kasper Pennanen, yleispelaaja
Mikko Väliaho, keskitorjuja
Petteri Penttinen, passari
Aleksi Kössi, passari
Ville Heiskanen, yleispelaaja
Panu Pitkänen, keskitorjuja
Timo Leikas, hakkuri

Timo Tolvanen, päävalmentaja
Pekka Seppänen, apuvalmentaja
Sergei Ivanov, apuvalmentaja, tilastot
Risto Savolainen, fysiikkavalmentaja

 

Tiedotus/KH