« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo kaatoi Ducksin

03.12.2017 00:00

 

 

 

Sampo Volley ja Vantaa Ducks ottivat yhteen toista kertaa tälle kaudelle. Voimasuhteet eivät olleet ratkaisevasti muuttuneet, vaikka Ducks onkin viime aikoina saanut pelinsä alkukautta parempaan kuosiin. Ottelu oli kuitenkin 3-0 numeroita tasaisempi ja joukkueet olivat tasanumeroissa vielä kaikkien erien lopuilla. Ainoastaan toisen erän puolivälissä Sampo oli reilummassa johdossa ja senkin vieraat kuroivat umpeen. Sammon rutiinitaso riitti kuitenkin puristamaan viimeiset pisteet.

Sampo aloitti samalla kuusikolla, mikä osoittautui toimivaksi alkuviikosta Iisalmessa. Timo "Elli" Leikas jatkoi hakkurina ja Ville Heiskanen toisena yleispelaajana Raadikin ohella. Penttinen tarjoili hakkurille reilusti tavaraa ja vähillä virheillä selvinnyt Leikas päätti palloja hyvällä prosentilla. Vieraiden unkarilaispassari Magyar käytti hyökkääjiä monipuolisemmin, Atte Kyrölä ja Miro Määttänen kantoivat päävastuun laidoilta ja myös Lassi Nurminen paukutti keskeltä varsin hyvät lukemat. Hakkurin tontilta ei löytynyt onnistujaa ja Vallin saikin antaa tilaa Külaotsille. Myöskään kokenut kapteeni Kankaanpää ei suurempia tilastomerkintöjä kerännyt, vaikka parissa erässä kentällä kävikin. Valmentaja Ismo Tuominen pyöritti muutoinkin vaihtorallia hieman kollegaansa enemmän, Sammon käskijä Tolvanen teki vain pari hakkuri/passari-vaihtoa.

Raati palkitsi parhaina yleispelaajat Miro Määttäsen (15/+5, vo-%46) ja Andrus Raadikin (13/+8, vo-%67). Pielispakarin rukiisin pelaaja oli kippari Kaatrasalo (5/+5) joka viihtyi hyvin myös syöttöruudussa. LähiTapiolan pisteet menivät takavuosien veroisessa kunnossa olevalle Kyrölälle (1), pari hyökkäyspistettäkin ottaneelle Penttiselle (2) ja kovalla kädellä iloisesti palloja tappaneelle Leikkaalle (3).

Ismo Tuominen, Vantaa Ducks:
- Aikamoinen taistelupeli tänään. Peli kulminoituu usein viimeiseen erään ja siinä kävi vähän huono tuurikin. Külaots haki kolme-neljä kertaa palloa yhdellä kädellä joku heitti passinkin selältään, olisi ollut tärkeitä jatkopallopaikkoja jos olisi päästy lyömään. Leikas oli yllättävän paha, ne rajalyönnitkin pysyi sisällä läpi pelin. Pari virhettä tuomarilla tuli pahaan paikkaan.

Timo Tolvanen, Sampo Volley:
- Hyvä vääntö, aika vähillä virheillä molemmat väänsivät. Tiukkoja eriä, toisessa erässä vähän karattiin mutta sieltä vain hyvällä syöttövuorolla tulivat takaa. Meille tärkeät pisteet, Ducks on parantanut peliään ja sarjataulukkoa ei parane näissä tuijottaa. Hyvä treeniviikko alla ja joukkue pelasi rauhallista hyvää peliä. Tyytyväinen olen 3-0 tulokseen.

Ottelun jälkeen joukkue ja talkooväki nautti yhteisen jouluaterian ja saivat viettää hetken aikaa yhdessä. Ottelu oli viimeinen Pielavedellä pelattava ennen joulutaukoa. Alkavalla viikolla pelataan cupin ensimmäinen puolivälierä LEKAa vastaan Siilinjärvellä ja liigapeli Kokkolassa.

Ottelun tilastot

Ottelun highlightsit

Valmentajat mediatilaisuudessa (video)

 

Tiedotus/KH