« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Finaalihaaveet katkesivat

03.04.2018 00:00

 

 

 

Sampo jatkoi välieräsarjaa "selkä seinää vasten" viidennessä ottelussa. Voitto olisi tiennyt sarjan jatkumista Loimaalla, mutta tällä kertaa kävi toisin. Hurrikaani pelasi ottelun, kuten koko ottelusarjan, tasaisemmin ja korjasi voiton 3-1 (25-21, 25-27, 22-25, 23-25).

Aamulla vatsatautiin sairastunut Antti Ropponen oli sivussa ja hänet korvasi Max Staples. Ulottuvana pelaajana hän hoiti hakkurin tontin hienosti (27/+17), eikä siltä osin Sampo saanut minkäänlaista tasoitusta, pikemminkin päinvastoin. Voitetun ensimmäisen erän ja tiukille menneen toisen erän jälkeen Sammon hyökkäys ei löytänyt enää tarvittavaa napsua parannettavaksi, kun taas Hurrikaanin tehot paranivat loppua kohden. Torjuntapeli meni selvästi Hurrikaanille (8-15).

Jesse Mäntylä:
-Yksi hienoimmista tunteista, mitä loimaan-vuosinani on ollut. Oltiin koko kausi altavastaajina, pienestä oli tämäkin sarja kiinni. Hyvältä maistuu. Itse olin tänään melko unessa pari erää, Rumpunen nosti melkein koko kentän. Sitten alkoi omakin peli kulkea. Suurin onnistuja tänään oli Max Staples.

Aleksi Kaatrasalo:
-Hyviä pelejä ja tiukkoja vääntöjä oli tässä sarjassa, ikävästi vain lopputulokset kääntyi Hurrikaanille. Hurrikaani pelasi kauden parasta peliään kuten kuuluukin ja sen myötä ansaitsivat jatkopaikan. Me annetiin kaikkemme mutta se ei nyt vain riittänyt.

Lauri Rantanen:
-Tänään helpotettiin syöttöä osalla pelaajista mutta silti saatiin 15 torjuntapistettä, eli ihan kaikkea ei siinä menetetty. Hyökkäys oli todella kovalla tasolla ja siitä täytyy antaa tunnustusta myös passarille. Aussipojat kävi palloa murjomassa mutta ei se yksin riitä. Vastaanottoa saatiin petrattua pitkän tauon jälkeen. Sarja oli tiukka, en tiedä oltiinko edes joka voitetussakaan ottelussa parempia, mutta oltiin parempia ratkaisevilla hetkillä.

Timo Tolvanen:
-Käänteitä oli vaikka minkä näköisiä ja omat paikkamme oli meilläkin. Hurrikaani oli parempi niissä tilanteissa, kun peliä ruvetaan ratkomaan. Se kuvastui tähänkin peliin, 1.erä oli ihan hyvää meiltä, toisessa erässä oli myös hyvä tilanne ja sitten hukattiin johtoasema, päästettiin Hurrikaani mukaan. Sitten loppui vähän usko ja eväät kun kaveri tykitti hyvillä tehoilla joka puolelta kaksi viimeistä erää. Pikkuisen oli ehkä väsymystä ja kun sitten tulee se vaikea hetki niin alettiin jäämään jälkeen. Staplesilta ei saatu tehoja alas, siihen en löytänyt lääkkeitä. Mahdollisuudet meillä oli tässä sarjassa mutta ansaitusti Hurrikaani oli parempi ja jatkavat mestaruuden jahtaamista. Me jatkamme pronssipeleihin.

Pronssiotteluiden aikataulu, kaksi voittoa tarvitaan:

Pe 6.4. klo 18:30 Siilinjärvi
Ke 11.4. klo 18:00 Rovaniemi
La 14.4. klo 17:00 Siilinjärvi (tarvittaessa)

Ottelun tilastot

Hurrikaanin juttu

Mediatilaisuudessa pelaajat

Mediatilaisuudessa valmentajat

 

Tiedotus/KH