« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo - Piivolley kommentit

18.12.2010 00:00

Syyskausi alkaa olla pulkassa. Sampo on ylittänyt odotukset. Vaikka Allu loukkasi jalkansa on pelit saatu onnistuneesti pelattua. Joulun odotusta ennen pelistä valmentajien kommentit.

Piin Ismo Tuominen totesi, että pelistä ei saatu sitä mitä haettiin Jagon tyyppinen yleispelaaja puuttui. Piin pelityyli ei ole sitä mitä pitäisi, ulkomaalaisista vahvistuksista ei ollut apua pelissä. Daniel Kusnetsoff oli paras pelaajamme. Sammon leijasyötöt tuottivat ongelmia koko pelin ajan. Piin syötöt suuntautuivat liikaa Tolvaselle, vaikka tavoite oli muuta ennen peliä. Aki Riihimäki on käsittämätön pelaaja, ei tee virheitä. Aki on AKI. Sammolta hyvä peli. Matka oli rankka ennen peliä lähtö ennen 8 Salosta. Tasoitukset kaatuivat virheisiin. Piille ovat vieraspelit olleet vaikeita.

Sammon Kai Stenius totesi: Aki on ammattimies, peli on käsittämätöntä ottelusta toiseen. Pekka Seppänen piti joukkuetta pysytyssä vaikeina  hetkinä. Hän kikkaili pisteitä. 34 puolustuspallosta 29% onnistuttiin tappamaan. Torjunta ja puolustuspelaaminen onnistui hyvin hakkuria tarvitaan etenkin roskapallojen tappamiseen. Olli Huovinen ja Antti Poikela tarvitaan yleispelaajan rooliin, vaikka joutuvat nyt pelaamaan hakkurina. Nyt on hyvä lähteä pikku jouluun. 

Molemmat joukkueet aloittavat harjoittelun ensi viikolla. Seuraavasta pelistä kumpikin valmentaja oli sitä mieltä, että pelit ovat hölmöön aikaan. Muulloin kaudella on jopa 2 viikon ottelutaukoja, mutta nyt ei ole edes kunnollista joulutaukoa ja harjoitteluaikaa.

Olli Savonsalmi totesi, että Pii on mieluinen vastustaja Sammolle. On vähän Suomi - Ruotsi henkeä.

Hyvää Joulua kaikille Sammon kannattajille ja tukijoille.

Terveisin Sammon lentopallojaosto.