« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo saa vieraita Tampereelta

05.10.2012 13:00

Pielaveden Sammon kotiottelut jatkuvat sunnuntaina 7.10 klo17, kun Tampereen Isku-Volley saapuu mittaamaan yläsavolaisten syysvireen. Molempien kausi on alkanut alavireisesti, koska neljästä pelatusta ottelusta on koossa vain yksi voitto. Sampo voitti viime viikolla Korson Vedon 3-0 ja Isku-Volley voitti sarja-avauksessaan Liiga-Riennon 3-0. Molemmat ovat hävinneet Tiikereille ja Hurrikaanille, sekä Sampo lisäksi Ettalle ja Isku-Volley Muuramen Lentopallolle. Joukkueet tarvitsevat lisää pisteitä, ja sunnuntaina niitä on taas jaossa.

Tamperelaisten passariosastoa johtaa amerikkalainen Steven Kehoe, joka on pelipaikallaan Mestaruusliigan eliittiä. Hänen otteitaan kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan. Kehoe valittiin viime kaudella Mestaruusliigan parhaaksi passariksi ja hän oli lisäksi kaksi kertaa kuukauden tähdistökentällisessä. Myös liigavalmentajat valitsivat Kehoen koko kauden tähdistökentälliseen. Iskun kakkospassarina nähdään monille pielavetisille tuttu Matti Mustonen ja hakkurina palloa takoo Ville Louhela. Yleispelaajina esiintyvät mm. Markus Kauppinen, Miika Lemola sekä kokenut Tuomas Tihinen ja paluumuuttaja Tomi Mutka, joka on pelannut viime kaudet Hurrikaanissa ja Tiikereissä. Myös keskiosasto on vahva, kun Sten Kruuda ja maajoukkueessakin esiintynyt Sauli Sinkkonen asettuvat verkolle yhdessä nuoren lupauksen Tatu Härkösen kanssa. Liberona Isku-Volleylla on maajoukkuemies Tommi Roininen. Oskar Muurinen pystyy pelaamaan sekä liberona että yleispelaajana. Joukkuetta valmentaa monelle lentopalloihmiselle tuttu Kai Mattila.

Iskun paras pistemies on alkukaudesta ollut odotetusti Tuomas Tihinen. Hän on tehnyt keskimäärin 13 pistettä per peli. Torjuntapuolella Sauli Sinkkonen on pysäyttänyt vastustajien iskut 11 kertaa ja syöttöruudussa on kunnostautunut passari Kehoe viidellä ässällään. Tamperelaisten vastaanotto on ollut ihan hyvässä kuosissa alkukauden ajan, mutta hyökkäystehoissa on ollut parantamisen varaa, kun katsoo Mestaruusliigan joukkuetilastoja.

Kotijoukkue Sammon paras pistemies on tällä hetkellä hakkuri Luis Salgado 16 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Eniten torjuntoja on ottanut Tommi Siirilä (10 kpl) ja syöttöruudussa Tommi on niin ikään onnistunut viidellä ässällään. Nuorimies on siis aloittanut uudessa seurassaan vahvasti. Sammon vastaanotto on ollut tamperelaisten tapaan alkukaudesta liigan kärkipäätä, mutta hyökkäystehoja ei ole vielä löydetty tarpeeksi. Eritoten jatkopallojen tappamisessa Sammolla on ollut ongelmia, ja siihen haetaan nyt parannusta sunnuntaina.

Sammon ja Isku-Volleyn ottelut ovat perinteisesti olleet mielenkiintoisia vuosien saatossa, ja samaa on lupa odottaa nytkin. Molemmat joukkueet himoitsevat lisää pisteitä, ja nyt jompikumpi pääsee myös takaisin voittojen tielle. Eiköhän pidetä huoli, että se on kotijoukkue Sampo :) tervetuloa siis kannustamaan sankoin joukoin!

 

Pielaveden Sampo – Tampereen Isku-Volley, sunnuntaina 7.10 klo17 alkaen Pielaveden liikuntahallilla.

Susikäsi