« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Vastakohdat eiliseen verrattuna

01.04.2013 00:00


Antti Poikela oli taistelusykkeen löytäneen Hurrikaanin ykköshahmo.

 

Hurrikaani-Loimaa nappasi pienen niskalenkin kaatamalla Pielaveden Sammon joukkueiden kolmannessa välieräottelussa erin 1-3 (28–25, 22–25, 25–20, 14–25.) Voitolla loimaalaiset siirtyivät ottelusarjassa 1-2 johtoon.

Eiliseen otteluun verrattuna joukkueiden esitykset heittivät häränpyllyä. Eilen vahvalla ja taistelevalla joukkuepelillä voittoon venynyt Sampo ei pystynyt pelaamaan tarpeeksi hyvin kuusikkona, kun taas Hurrikaani sai päävalmentaja Ville Kakon eilen kaipaaman joukkuehengen päälle.

- Pääsimme kuoren alta pois. Olimme tänään henkisesti tosi vahvoja ja uskoimme omaan pelaamiseen. Olen iloinen, että pelasimme vahvasti joukkueena ja henkinen taso säilyi, Kakko kiitteli.

 

Epätasainen kuusikko

Sammon päävalmentaja Jukka Tuovisen sanat olivat puolestaan päinvastaisia eiliseen verrattuna.

- Ei päästä peliin mukaan kunnolla, vaikka voitimme kolmannen erän. Meillä oli epätasainen kuusikko – jotkut pelasivat omalla tasollaan, mutta jotkut pelasivat taas alle riman. Se ahdisti meidän pelaamista voimakkaasti, Tuovinen myönsi.

Hurrikaani otti ottelussa ohjat käsiinsä viemällä kaksi ensimmäistä erää, erityisesti vieraat olivat edellä hyökkäyspään ratkaisujen kylmäpäisyydessä. Tauon jälkeen kentällä nähtiin huomattavasti takaväkisempää pelaamista. Sampo näytti nousevan mukaan peliin viemällä kolmannen erän 25–20. Loimaalaiset veivät kuitenkin ratkaisevan erän kuitenkin tylysti 14–25, eikä joukkueiden paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä.Väriä tunnustaneilla Hurrikaani-kannattajilla oli syytä riemuun.

Tuovinen nosti ottelun ratkaisuksi Hurrikaanin uhrautuvan jatkopallopelaamisen eli sen alueen, jolla Sampo juhli eilen voittoa.

- Meillä oli tänään tietyt pelin osa-alueet hanskassa. Torjunnassa olimme tasapäisiä, mutta varmistuspalloissa hävisimme valtavasti. Vastustaja varmisti ja hyökkäsi kärsivällisesti, Tuovinen arvioi.

 

Peli ei taputeltu


Tulevalla viikolla on luvassa tätäkin tarkempaa asetelmien hakua.

Tuovinen näkee ottelusarjan kaikkea muuta kuin ratkenneena.

- Sarja ei ole vielä taputeltu, vaikka Hurrikaani pelaakin kaksi seuraavaa peliä kotona. Näytimme, että pystymme pärjäämään myös vieraissa, Tuovinen viittasi viime perjantain tiukkaan välienselvittelyyn.

Lääkkeet Hurrikaanin voittamiseen ovat olemassa.

- Oma peli pitää saada raiteilleen, niin että kaikki pelaajat ovat samalla viivalla. Minulla kyllä riittää uskoa ja luottoa joukkueeseen, Tuovinen painotti.

Välieräsarja jatkuu Loimaalla torstaina ja perjantaina.

 

 

Tiedotus/HT
Kuvat: Teemu Hassinen