« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sammon sopimustilanne

24.05.2013 00:00

Sampo on solminut muutamia sopimuksia.

Kari Tanhu
Joukkueen 2-valmentajana aloittaa Kari Tanhu. Karilla on monipuolinen urheilijatausta mm lentopallon, jalkapallon, nyrkkeilyn ja voimalajien saralta. Miehen historiasta löytyy myös valmennuskokemusta.

-Jukka (Tuovinen) pyysi minua mukaan valmennustiimiin ja lähden kyllä mielenkiintoisella ja positiivisella fiiliksellä. Jukka on entuudestaan tuttu joten päätös oli siinä mielessä helppo tehdä.

Siviilityössään vakuutusedustajana toimiva Tanhu tulee ottamaan päävastuun päivittäisistä harjoituksista koska Tuovisen työ ei jatkossa salli kaikkien harjoitusten vetämistä. Jukka onkin erittäin tyytyväinen saatuaan Karista ”oikean käden” toimintaan.

Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa edelliskauden tapaan Olli Pulkkanen.

Mikko Väliaho
Keskitorjuja Mikko Väliaho jatkaa sammon sentteriosastolla myös ensi kaudella. 23-vuotias Väliaho on ollut tyytyväinen Sammon organisaatioon ja valmennukseen sekä joukkueeseen. Mikon tavoitteena on ensi kaudella vakiinnuttaa paikkansa aloituskuusikossa ja epäilemättä tämä tulevaisuuden lupaus tekee sen eteen tinkimättömästi töitä.

Timo Tolvanen
Sammon ikinuori libero jatkaa uraansa ”takakentän kapteenina”. Dole tunnetaan kaikkialla paitsi raudanlujasta asenteesta, vaativuudesta itseään ja toisia kohtaan, niin myös joukkueen ehdottomana hengenluojana. Saamme siis nauttia jatkossakin sekä varmasta vastaanottopelistä että miehelle tyypillisistä sirkustempuista.

-Pitihän minunkin vielä lähteä riehumaan kun kuulin, että Eddykin tulee. Lisäksi Sammon toiminta näyttää olevan kesän aikana menossa isoilla askelilla eteenpäin.

Enderwin Herrera
Venezuelan kumiukko Eetu tekee paluun sammon paitaan. Hän oli ratkaisupelaajan asemassa edellisen mestaruuden aikaan keväällä 2009. Yleisö varmasti muistaakin hänet varmana vastaanottajana ja ennenkaikkea komeiden 6-paikan hyökkäysten päättäjänä. Edellisen sammon kauden jälkeen hän on pelannut ammattilaisena Virossa, Ranskassa ja viimeksi kotimaassaan Venezuelassa. Pian 30 vuotta täyttävä Herrera on pitänyt Sampoon ja entisiin pelikavereihin yhteyttä koko ajan ja on hyvin innoissaan päästessään takaisin tuttuun porukkaan.

-Sampo on loistava seura ja minulla oli todella hauskaa pelatessani siellä viimeksi. Ihmiset ovat mahtavia ja tunnelma peleissä erinomainen. Minun oli myös mukava kuulla, että saan jälleen pelata valkoisen veljeni (Dole) kanssa samassa joukkueessa.

Epäilemättä nämä kaksi sankaria pitävät huolen, että tunnelma peleissä on katossa ja joukkueesta ei huumoria tule puuttumaan. Pähkähullu taistelupari.

Tämänhetkiset sopimukset:
Aki Riihimäki, passari
Tommi Siirilä, keskitorjuja
Mikko Väliaho, keskitorjuja
Antti Karttunen, yp
Enderwin Herrera, yp
Timo Tolvanen, libero

Valmentajat:
Jukka Tuovinen, päävalmentaja
Kari Tanhu, 2-valmentaja
Olli Pulkkanen, fysiikkavalmentaja