« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Uusia sopimuksia

02.08.2013 23:53

Pielaveden Sampo on täydentänyt pelaajistoaan kahdella jatkosopimuksella.

Toisena hakkurina jatkaa 28-vuotias Timo Leikas. Murskaavan kovakätinen Timo kärsi viime kaudella loukkaantumisesta mutta kevään korjausoperaation jälkeen kuntoutuminen on sujunut hyvin ja mies alkaa olla taas täydessä iskussa. Pelottavan kovista hyppysyötöistä tunnettu hakkuri on pelannut tähän mennessä 194 pääsarjatason ottelua ja aloittaa Sammossa nyt kolmannen kautensa.

Viime kaudella Mestaruusliigassa debytoinut  Andrey Ankudovich on myöskin solminut jatkosopimuksen ensi kaudelle. 34-vuotias Andrey tuli sampoon yleispelaajaksi, mutta joutui keväällä korvaamaan silloisen hakkurin Alberto Salgadon maajoukkuekutsun vuoksi. 207-senttinen Ankudovich saavuttikin sillä tontilla hyvät tehot siihen nähden, että pelipaikka vaihtui lennosta eikä miestä ehditty harjoittaa siihen juuri lainkaan. Sammon syksyn viimeiset pelaajahankinnat ratkaisevat, mille tontille Tuovinen hänet alkaa jatkossa sovittaa. Monipuolisuus on iso plussa tässä asiassa.

Keskiosastolla kokemus on valttia. Tatu Säisä (30) ylitti viime kaudella kaksi kunnioitettavaa rajapyykkiä: 2000 pistettä ja 500 torjuntaa. Liigapelejä miehelle onkin kertynyt jo 361 kpl. Myös Tatun kanssa neuvottelut ovat hyvällä mallilla ja hän on harjoitellut kesän joukkueen mukana. Toivottavasti hänet nähdään Pielavedellä ensi kaudellakin, Mikko Väliahon ja mj-mies Tommi Siirilän seurana.

Tatun sopimuksen varmistuttua Sampo valitsee joukkueeseen vielä 1-2 miestä, mahdollisesti hakkuri ja/tai yksi yleispelaaja. Ainakin toinen näistä tulee olemaan ns. maailmanluokan pelaaja. Antti Siltalan tehtyä sopimuksen Ranskaan, Sampo etsii vielä yhtä kovakätistä pallontappajaa ja neuvotteluissa onkin ollut hyviä vaihtoehtoja joten valmentaja Jukka Tuovisella ja seuran pj. Timo Perälällä riittää vielä töitä valinnoissa.

Sopimustilanne:

Aki Riihimäki, pas
Toni Mäkitupa, pas
Tommi Siirilä, kt
Mikko Väliaho, kt
Enderwin Herrera, yp
Andrey Ankudovich, yp/hak
Timo Tolvanen, lib
Pekka Seppänen, yp
Antti Karttunen, yp
Timo Leikas, hak
 

Tiedotus/KH
Kuvat: Teemu Hassinen