« Toukokuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Härkäviikko alkoi voitolla

23.02.2014 00:00

 

Lauantain kamppailussa Sampo ja Etta tarjosivat reilulle kolmelle sadalle katsojalle viihdettä tuutin täydeltä. Viisieräinen matsi toi kaksi pistettä Pielavedelle.


Lumipyryn keskelle oli lähtenyt enää sitkeimmät kannattajat.

Ottelun alussa Sampo kiri nopeasti johtoon ja hallitsi peliä vaikka välillä tuntuikin vastustajalla olevan miesylivoima. Ettan vahvan torjunnan lisäksi yksittäisiä palloja pomppi kotijoukkueelle mikä mistäkin syystä. Sampo kuitenkin säilytti johtoaseman erän lopulle asti, mutta tilanteessa 20-22 Olli Kuoksa sai aikalisällä joukkueensa puristamaan tarvittavat pisteet ohitukseen ja erävoittoon 25-23.


"Noo... Kyllä se varmaan sisällä oli."

Toisessa erässä ote oli alusta loppuun savolaisilla. Sampolaisia ”valmennettiin” vähän joka puolelta, sekä valmentajien että yleisön toimesta. Keskittyminen säilyi hyvänä ja suoritukset terävinä ja 15-25 erävoitto irtosi perussuorittamisella.

Kolmannessa erässä Etta piristi peliään kun taas Sammolle alkoi kertyä virheitä. Erikoisin virhe, mikä Sammolle vihellettiin, oli Anssi Hakalan käden osuminen verkkoantenniin. Edellisessä erässä mainiosti palloa tappanut Timo Leikas jäi myös hieman vaisumpiin lukemiin juuri virhesuman vuoksi. Jukka Tuovinen haki peliin muutosta vaihtamalla passariksi Riihimäen, joka pelasikin ottelun loppuun asti. Myös Herrera loi porukkaan taistelutahtoa upeilla puolustuksilla aina katsomosta asti. Erä niukasti Ettalle 25-23.


Nämä velikullat soisi näkevän yhdessä vielä pitkään.

Neljännessä isännät ottivat aluksi kuskin paikan, mutta Sampo kiri 7-4 aikalisän jälkeen 8-10 tilanteeseen jolloin oli Kuoksan vuoro pistää peli poikki. Sampo sai karsittua virheet pelistään ja marssi lopulta helppoon erävoittoon 17-25. Erän loppupuolella nähtiin hieno koppi, kun Mikko Väliaho nappasi yksinään kiinni Anssi Hakalan lyönnin.


Oikean näköinen pelinaamari.

Ratkaisuerässä jatkettiin virheetöntä peliä ja esimerkiksi hakkuri Leikas pelasi ehjän erän. Myös verkon toisella puolella virheet jäivät vähiin ja valmentajien tehtäväksi jäikin vain katkoa vastapuolen syöttöputkia tilanteissa 4-7, 6-7, 7-11 ja 9-12. Erä Sammolle 11-25 ja koko ottelu 2-3.


Anssi Hakala on luotettava työmies vuodesta toiseen.

Lehdistötilaisuus

Olli Kuoksa:
Tappio tuli, mutta tultiin pitkä matka eteenpäin viime pelistä. Peli-ilme oli hyvä. Nyt tarvitaan ykkösnyrkille hyviä pelejä alle ennen pudotuspelejä. Täältä tullaan vielä. Sampo ja Etta ovat hyvin samantapaiset joukkueet, sovimme toisillemme ja tykätään pelata toisiamme vastaan.

Jukka Tuovinen:
Tappioputki saatiin poikki, kahteen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen näin vaikeasta paikasta. Etta oli hetkittäin erittäin hyvä. Passarin vaihdolla saatiin muutosta erityisesti hakkuripeliin. Tunnelma pelissä oli hyvä.


Porukka kokoon.

Ottelun tilastot

Ettan raportti

Teemun kuvat

 

Tiedotus/KH
Kuvat: Teemu Hassinen