« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sampo eteni mitalipeleihin!

27.03.2014 00:00

Sampo pelaa mitaleista tänäkin keväänä. Välieräpaikka varmistui keskiviikkona Raisiossa pelatussa neljännessä ottelussa, jonka Sampo vei nimiinsä puhtaasti 3-0.

Ottelun avauserässä molemmat joukkueet taistelivat hyvällä asenteella, pisteitä tehtin tasatahtiin. Erän lopulla Kuda onnistui syöttövuorollaan tekemään eroa, joka kantoi loppuun saaakka. Kakkoserässä Loimu pisti ison vaihteen silmään ja työnsi suurimman osan passeista Shawn Sangreylle, joka hyökkäsikin tehokkaasti. Tekniselle tultaessa isännät olivat jo usean pisteen karkumatkalla, mutta Sampo päätti näyttää, mistä savolaiset on tehty. Säisän vaikeat syötöt libero Juho Rajalalle saivat Loimun vaikeuksiin ja Sampo marssi huikealla nousulla selvään erävoittoon 18-25.

Pitkän tauon jälkeen oltiin molemmin puolin tutussa tilanteessa: Jatkopelit/kesäloma olivat yhden erän panoksena. Sampo malttoi keskittyä pelaamiseen paremmin ja piti hermonsa kurissa. Loimu pisti kyllä kampoihin aina jatkopalloille saakka, mutta monipuolisempi hyökkäyspeli ja luja asenne puolustuksessa toivat lopulta voiton sampolaisille.

Kun muutkin ottelusarjat ratkesivat keskiviikkona, selvisivät myös välieräparit. Sampo kohtaa sunnuntaina alkavassa sarjassa Valepan ja Kokkolan tiikerit puolestaan Hurrikaanin. Välierät aloitetaan kotiedun haltijoiden halleissa, eli Sastamalan Vexve-areenalla ja Kokkolan Hollihaassa. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan Pielavedellä ja Loimaalla.

Nyt jos koskaan on savolaisen urheiluväen löydettävä tiensä kotiotteluiden katsomoon. Suomen parhaan kotiyleisön tuki tuo joukkueelle vähintäänkin sen seitsemännen pelaajan, jota tarvitaan kun runkosarjan voittanutta tähtisikermää lähdetään haastamaan.

 

Ottelun tilastot

Ottelun kuvat

Loimun juttu

Matsikooste jossa myös lehdistötilaisuus

 

Tiedotus/KH