« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Keskiosastolle uutta verta

30.05.2014 00:00

Sammon keskiosasto vahvistuu Hurrikaanista siirtyvällä Aleksi Kaatrasalolla. 24-vuotias Kaatarasalo on pelannut urallaan 179 liigaottelua tehden toistatuhatta pistettä ja yli 300 torjuntaa. Viime kaudella Aleksi sijoittui liigan torjuntatilastossa yhdeksänneksi ja +/-tehotilastossa sijalle 16, mikä oli keskipelaajista toiseksi paras.


Kaatrasalo (nro 5) siirtyy verkon toiselle puolen.

Lentopalloa Kaatrasalo on pelannut kuusivuotiaasta saakka, juniorivuodet Humppilassa josta Hurrikaanin A-poikien ja Kuortaneen lukiovuosien jälkeen eteni Hurrikaanin liigajoukkueeseen. Vuonna 2012 hänet valittiin Mestaruusliigan miestulokkaaksi ja mies on esiintynyt myös maajoukkueen riveissä.

-Loimaalla jatkamisen lisäksi vaihtoehtoihin tuli keväällä Kuopion suunta, koska tyttöystäväni aloitti siellä opiskelun alkuvuodesta. Harkitsin siis tosissani joukkuetta Hurrikaanin, Lekan ja Sampon välillä. Sampo nousi kuitenkin ykköseksi. Suurimmat syyt valintaan olivat joukkueen vahva tausta ja menestyminen liigassa eli siis kovat menestymistavoitteet. Pelaajalista alkaa muodostua ja näyttää jo tässä vaiheessa siltä, että saadaan hyvä joukkue kasaan. Iso asia valintaa tehdessä oli myös valmentaja josta olen kuullut vain hyvää, toivonkin että saisin kehitettyä omaa peliäni eteenpäin kauden aikana, kertoo Aleksi taustoista.

-Kaatrasalo on ehdottomasti yksi kovimmista kotimaisista nimistä omalla pelipaikallaan. On hienoa, että saimme hänet vahvistamaan joukkuettamme. Aleksi on tehokas hyökkääjä ja kokemusta mitalipeleistä on jo useammalta kaudelta, eli siinä suhteessa on jo valmis pelaaja. Sopimus käsittää 1+1 vuotta, mikä on tietysti merkittävä asia pitkäjänteisessä joukkueen kehittämisessä, iloitsee joukkueen manageri Timo Perälä.

Valmentajan näkökulmasta hankinta on enemmän kuin onnistunut:
-Tarvittiin kovan luokan keskimies ja sellainen saatiin. Aleksilla on todella nopeat jalat ja hyvä hyökkäys sekä erinomainen syöttö. On todella mukavaa päästä kehittämään miestä vielä eteenpäin ja kunhan saadaan meidän torjunta-puolustuspelaaminen ajettua hänelle sisään, niin torjuntapeli paranee varmasti entisestään. Nuoresta iästä huolimatta on jo kokenut pelimies ja hyvä kokonaispaketti. Ehdottomasti vahvistus isolla veellä.

 

Sopimustilanne:

Jukka Tuovinen, päävalmentaja
Aleksi Kaatrasalo, keskipelaaja
Juhani Hakala, libero
Timo Leikas, hakkuri
Toni Mäkitupa, passari
Mikko Väliaho, keskipelaaja
Enderwin Herrera, yleispelaaja

 

Tiedotus/KH
Kuva: Juuso Riponiemi