« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

LEKA onnistui toistamiseen Siilinjärvellä

28.09.2014 00:00

Voimasuhteet eivät muuttuneet yhdessä yössä paikalliskierroksen toiseen otteluun, vaan LEKA Volley oli jälleen Sampoa parempi, nyt suoraan 0-3 (22-25, 18-25, 23-25). Kuopiolaiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät ja hallitsivat ottelua hienokseltaan koko ajan.

Avauserässä Leka sai alkuun muutaman pisteen kaulan, josta eteenpäin mentiin tasatahtia erän loppuun asti. Kotijoukkue kävi muutamaan otteeseen iholla, mutta ei pystynyt ottamaan erää hallintaansa. Heikohkon vastaanoton seurauksena hyökkäystehotkin jäivät vaisuksi.


Antti Poikelalle helppo paikka.

Kakkoserän loppuun mennessä oli toisen yleispelaajan paikalla käynyt kokeilemassa jo kaikki kolme miestä, joista Poikela sai jatkaa ottelun loppuun asti. Vastaanotto kohenikin, mutta hyökkäysten päättämiseen ei tahtonut löytyä ratkaisijaa, joka olisi saanut LEKA:n puolustuksen murrettua. Vieraiden passari Petteri Penttinen löysi hyvin hakkuri Tiisaaren, joka takoi illan aikana ottelun parhaat lukemat 27/+21.

Kolmannessa erässä Sampo esitti jo ryhtiliikkeen, Antti Poikelan kantaessa isoa vastuuta yhdessä hakkuriksi tulleen Eetu Häyrisen kanssa. Sampo johti erää alusta alkaen ja peli oli hallinnassa pariinkymmeneen pisteeseen saakka. 21-20 johto vaihtui kuitenkin nopeasti päätöslukemiin 23-25 ja LEKA pääsi tuulettamaan toista peräkkäistä otteluvoittoa ja täyttä kuuden pisteen pottia.

Ahmon koululla ottelua seurasi 735 katsojaa ja otteluisäntä Siilinjärven kunta oli syystäkin tyytyväinen tapahtuman suosioon.


Kauppa kävi pitkällä tauolla.

Lehdistötilaisuudessa vieraiden valmentaja Lauri Hakala oli tyytyväinen näkemäänsä:
-Eilisen pelin lataus saatiin siirrettyä tähän päivään. Kaksi erää mentiin melkeinpä piste pisteeltä ja vaikka Sampo sai kolmannessa vähän kaulaa, niin meidän paketti pysyi hyvin kasassa.

Myös Jukka Tuovinen löysi paljon positiivistakin kerrottavaa:
-Vähän mollivoittoisesti alkoi, mutta ei ole syytä painaa paniikkinappulaa. Jaksottain oli taas hyviä pätkiä, mutta sitten taas pitkiä huonompia hetkiä. Tämä viikonloppu kuitenkin antoi minulle paljon, kun pääsin nyt näkemään, miten nämä kaverit pelaavat missäkin tilanteessa. Tässä vaiheessa ei vielä löytynyt kuusikkoa, jolla voisi pelata pidempiä hyviä jaksoja. Leka puolusti meidät tänään kumoon ja Mart Tiisaar alettiin saada kuriin vasta kolmannessa erässä. Omista pelaajista haluan mainita erityisesti Eetu Häyrisen. Minä tykkään hänen asenteestaan, kyllä kentällä pitää vähän rähinää olla. Pöydällä on tällä hetkellä 12 palaa, joista tätä palapeliä rakennetaan. Saa nähdä, mitä paloja sovitellaan keskiviikkona.


Eetulla on asennetta.

Ensi viikolla otetaan vähän cuppia, keskiviikkona Mikkelissä ja jos jatkopaikka tulee, niin viikonloppuna lisää. Mestaruusliigaan palataan seuraavan viikon lauantaina 11.10. Korson Vedon vieraana.

Ottelun tilastot

LEKA:n juttu

Eemelin kuvat

 

Tiedotus/KH
Kuvat: Eemeli Kiukkonen