« Huhtikuu 2018 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Särkät jäätyivät

25.10.2014 00:00

Sammon ja Särkkien kohtaaminen ei ennakkoon vaikuttanut miltään suurelta klassikolta ja sen huomasi myös yleisömäärässä, joka jäi harvinaisen pieneksi (340). Erittäin huono ajokeli vaikutti varmasti myös puolityhjään saliin.

Kalajokiset olivat viikolla hankkineet pari uutta vahvistusta, joista varsinkin vasenkätinen hakkuri Baltar Ribeiro osoittautui vähintäänkin hyväksi hankinnaksi Särkkien rosteriin.

Avauserä mentiin Sammon ollessa hienokseltaan niskan päällä. Tilanteessa 16-14 passari Mäkitupa sai pienen kolauksen verkolla ja joutui nilkuttamaan sivuun kylmähoitoon. Aleksi Kössi tuli tuuraamaan ja hoiti tontin hienosti, erän päättyessä 25-16.


Toni joutui katselemaan loppupelin sivusta.

Toisessa erässä ei passarin ja hyökkääjien yhteispeli sujunut aivan parhaalla tavalla, Särkät karkasi nopeasti reiluun johtoon. Tilanteesta 10-17 alkoi uskomaton nousu, ensin Väliahon syöttövuorolla 14-17 ja heti perään Kössin syötöillä tasoihin 18-18. Sampo pääsi kahden pisteen johdossa eräpalloon, mutta erä saatiin poikki vasta 26-24.

Pitkällä erätauolla vieraiden valmentaja antoi pelaajilleen ensiksi lyhyen mutta äänekkään palautteen ja hetken huilin jälkeen keskityttiin jälleen taktisiin kuvioihin.

Päätöserässä sampolaiset olivat päässeet jo paremmin vastustajan juoniin kiinni ja erää hallittiin alusta loppuun. Jopa edelliserässä mellastanut Brassihakkuri hyytyi nyt miinusmerkkisille lukemille. Erä päättyi ensimmäisen tavoin lukemiin 25-16.


Carvalho oli joukkueensa parhaita syöttäjiä, mutta kukas tuolla taustalla murjottaa?

Lehdistötilaisuudessa molemmat valmentajat löysivät positiivista kerrottavaa joukkueestaan. Shailen Ramdoo: -Hyvä alku pelaajille, jotka pelasivat vasta ensimmäisen pelinsä yhdessä. Pelimme ei tietysti ole vielä valmista, yritystä oli ehkä liikaakin. Tästä rakennamme iskukykyistä joukkuetta muun organisaation kanssa. Voi olla, että joku uusikin pelaaja tulee vielä.

Jukka Tuovinen: -On vaikea lähteä pelaamaan, kun vastaan tulee pari uutta miestä, joista ei ole tietoa. Tonin loukkaantuminen ei näkynyt ensimmäisessä erässä millään tavalla. Vamman laatu ei näyttäisi vakavalta, mutta se selviää huomenna. Tyytyväinen olen, yhdeksän pisteen viikko takana.

Tämä oli sammon kolmas peräkkäinen voitto. Jatkoa haetaan jälleen jo keskiviikkona, kun Siilinjärvellä saadaan vieraaksi Vammalan Lentopallo.

Ottelun tilastot

Eemelin kuvat

 

Tiedotus/KH